; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Charlie Sheen şi Brooke Mueller s-au despărţit din nou

18 October 2011

Charlie Sheen şi fosta lui soţie, Brooke Mueller, şi-au luat adio pentru a doua oară în ultimul an, după ce Mueller s-a mutat din luxosul conac deţinut de actor în Los Angeles, relatează FemaleFirst.co.uk.

Fostul star din Doi bărbaţi şi jumătate' şi vedeta din reality show-ul The World According to Paris' se împăcaseră în august, deşi divorţul lor fusese finalizat cu doar câteva luni înainte, iar Brooke s-a mutat atunci cu Charlie.

Cu toate acestea, cei doi, care îi au împreună pe gemenii Bob şi Max (2 ani), s-au decis că tot despărţirea e cea mai bună soluţie.

Brooke a încercat să facă relaţia să meargă, deoarecea ea şi Charlie chiar ţin unul la celălalt. Dar, în cele din urmă, pur şi simplu nu mergea. Şi-a dat seama că e cel mai bine pentru ea şi pentru copii să meargă mai departe'.

În august, Charlie a dus-o pe fosta soţie în Mexic, pentru a sărbători reluarea legăturii lor. Amândoi au avut probleme cu drogurile şi alcoolul în trecut, despărţindu-se la finele lui 2010 după ce Sheen a ameninţat-o pe Mueller cu un cuţit.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare