; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Charlie Sheen

Charlie Sheen va deveni bunic pentru prima dată

16 January 2013

Charlie Sheen va deveni bunic pentru prima dată. Fiica lui cea mare, Cassandra (28), este însărcinată cu primul ei copil care se va naşte anul acesta, scrie femalefirst.co.uk.

Cassandra este fiica cea mare a actorului de 47 de ani, rezultată din relaţia pe care acesta a avut-o cu iubita lui din liceu, Paula Profit.

“Cred că unii dintre voi aţi aflat deja. Charlie Sheen urmează să devină bunic. Da, bunic! Frumoasa lui fiică Cassandra va deveni mamă”, a scris cea de-a doua soţie a lui Charlie Sheen, actriţa Denise Richards, pe Twitter.

Denise Richards a fost căsătorită cu Charlie Sheen din 2002 până în 2006 şi au împreună doi copii – Sam, în vârstă de opt ani, şi Lola, în vârstă de şapte ani.

Sunt şanse mari ca Denise Richards să se implice şi în creşterea viitorului nepot al fostului ei soţ, întrucât ea are grijă de multe ori de ceilalţi doi copii ai lui Sheen, gemenii Box şi Max, fiii în vârstă de trei ani pe care actorul îi are cu cea de-a treia soţie a lui, Brooke Mueller, de care a divorţat între timp. Denise Richards a avut grijă de Bob şi Max în luna decembrie, când Brooke Mueller s-a internat la dezintoxicare.

Charlie Sheen a fost căsătorit cu Donna Peele (1995-1996), Denise Richards (2002-2006) şi Brooke Mueller (2008-2011). Actorul american – care în prezent locuieşte alături de starleta porno Georgia Jones (24) – este celebru pentru viaţa lui amoroasă tumultoasă şi pentru scandalurile din viaţa personală. Sheen are cinci copii cu trei femei diferite.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare