; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Charlie Sheen va apărea în „Anger Management”

19 July 2011

Charlie Sheen va reveni pe micile ecrane, într-un sitcom inspirat de filmul de comedie „Anger Management' (Al naibii tratament). Fimul din 2003, în care apăreau Adam Sandler și Jack Nicholson, va fi folosit ca inspirație pentru un serial.

Actorul de 46 de ani a declarat că a ales „Anger Management' pentru că: „deși poate fi un pic ciudat pentru mine să joc un tip cu probleme serioase de comportament, cred că este o idee grozavă', relatează femalefirst.co.uk.

Personajul lui Charlie va fi unul cu un caracter temperat, deloc împins spre confruntare, care ajunge la psiholog. Însă nu aici este punctul cheie, ci faptul că doctorul ar putea avea el însuși nevoie de un tratament specializat.

Vestea că Charlie Sheen va apărea într-un nou serial tv nu este nouă, întrucât în urmă cu doar o lună, se anunța faptul că fostul star al serialului „Doi bărbaţi şi jumătate' negocia de zor pentru a juca într-un nou sitcom, al cărui scenariu ar fi fost scris special pentru el.

Sheen va lucra la proiectul „Anger Management' împreună cu producătorul Joe Roth, alături de care a conceput cele mai importante filme din cariera lui, cum ar fi „Major League', „Young Guns' și „The Three Musketeers'.

Noul serial tv este primul proiect actoricesc în care Charlie Sheen se implică după ce a fost dat afară din „Two and a half men', la începutul acestui an. Nu se știe încă data de lansare a serialului.

Între timp, „Two and a half men' continuă fără Charlie Sheen. Acesta a fost, la un moment dat, cel mai bine plătit star tv din Statele Unite. Acum, rolul jucat de Sheen va fi interpretat de Ashton Kutcher.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare