; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Charlie sheen

Charlie Sheen s-a supărat pe Rihanna

23 May 2014

charlie sheenRihanna (26 de ani) a refuzat s-o cunoască pe logodnica actorului, fosta starletă porno Brett Rossi, relatează starpulse.com.

Incidentul a avut loc într-un restaurant din Santa Monica, unde Charlie Sheen (48 de ani) a dus-o pe Brett Rossi pentru aniversarea vârstei de 26 de ani.

„Am trimis o solicitare la masa ei ca să i-o prezint pe Scotty (porecla logodnicei lui Sheen – n.r.), din moment ce este un mare fan. (personal, n-aș putea s-o recunosc într-o mulțime nici cu pistolul la tâmplă).

Ei bine, ne-a răspuns că se aflau prea mulți paparazzi afară și că nu era posibil la momentul respectiv. La momentul respectiv? LA MOMENTUL RESPECTIV?? Lasă-mă să ghicesc, ar trebui să reprogramăm întâlnirea întâmplătoare cu ea?

Nu e mare lucru pentru mine. Ar fi însemnat 84 secunde interminabile. Iubita mea, în schimb, a fost deranjată. Frumoasă impresie i-ai lăsat, fie că era sau nu ziua ei. Îmi pare rău că nu eram destul de KOOL pentru a primi o binecuvântare de la Prințesă. (sau în cazul ăsta, idioata satului)', a scris starul pe Twitter.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare