; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Charlie Sheen este bunic

Charlie Sheen îi va cere scuze creatorului „Doi bărbaţi şi jumătate”

11 November 2013

Charlie Sheen îi va cere scuze creatorului „Doi bărbaţi şi jumătateControversatul actor de 48 de ani i-a transmis, prin intermediul contului personal de Twitter, un mesaj lui Chuck Lorre, creatorul popularului sitcom, spunându-i că-i va cere scuze în persoană pentru acidele declaraţii făcute despre el în ultimii ani.

Lorre l-a concediat pe Sheen din serial acum doi ani, după ce actorul a avut mai multe probleme cu legea din cauza abuzurilor de alcool şi narcotice, iar acesta l-a atacat virulent în repetate rânduri, dându-l chiar în judecată pe Lorre.

Charlie Sheen joacă acum în sitcom-ul Anger Management', de pe reţeaua americană FX, şi a scris pe Twitter: Hei Chuck. Am o idee pe care trebuie să o auzi după ce îmi voi repara greşelile faţă de tine. Voi face asta în persoană'.

Mesajul a inclus şi o poză cu premiul Peoples Choice Award' pentru cel mai bun serial de comedie primit în 2007 de Doi bărbaţi şi jumătate'. Lorre nu are un cont personal pe Twitter şi încă nu i-a răspuns public lui Sheen.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare