; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Charlie Sheen Lunches In Beverly Hills

Charlie Sheen confirmă: are virusul HIV

17 November 2015

UPDATE: Într-un interviu pentru matinalul “Today”, de la NBC, actorul a confirmat azi că a fost infectat cu virusul HIV acum patru ani şi că de atunci până acum a plătit milioane de dolari pentru a păstra secretul.

“Am venit aici ca să confirm că într-adevăr am HIV”, a spus Sheen, în trecut cel mai bine plătit actor din lume pentru rolul său din sitcomul “Doi bărbaţi şi jumătate”.

_

Săptămâna trecută, revista „National Enquirer' anunța că un star de la Hollywood este infectat cu HIV, iar femeile cu care a avut contacte sexuale se tem că ar fi contractat virusul.

Charlie Sheen Lunches In Beverly Hills

Numele lui Charlie Sheen (50 de ani) a ieșit recent la iveală, actorul urmând să facă dezvăluiri despre starea sa de sănătate în decursul acestei zile.

„Interviul i-ar putea aduce multă simpatie, însă exista riscul de a fi dat în judecată de fostele partenere sexuale', a spus publicistul Howard Bragman, care fost contactat de apropiații actorului, pentru a-l ajuta să gestioneze această criză.

„Problema există de ceva vreme. El nu se simte neapărat confortabil să discute despre asta. Știam de mult timp, nu este o surpriză pentru mine. Îmi pare rău pentru durerea lui. Și sper că lumea va învăța ceva din asta. Este o boală care poate afecta pe oricine', a mai spus Bragman.

Actorul, care a ținut secretul ani de zile, susține că virusul a fost eliminat, potrivit surselor din anturajul lui: „Charlie spune că nu a păcălit pe nimeni, din moment ce virusul nu a apărut la teste.'

Fosta soție a starului, Denise Richards, ar fi la curent cu problemele lui de sănătate. „A fost infectat după ce au divorțat și n-au mai întreținut relații intime de atunci', a spus altă sursă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare