; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Charlie Sheen divorţează pentru a treia oară

02 November 2010

Actorul american (45 de ani) a depus actele pentru divorţul de a treia sa soţie la începutul acestei săptămâni, relatează People.com. El a declarat, în document, că el şi soţia sa s-au despărţit în ziua de Crăciun a anului trecut, aceeaşi în care o altercaţie dintre cei doi a ţinut prima pagină a tabloidelor.

Potrivit partenerei sale, Brooke Mueller Sheen, acesta a ameninţat-o că o omoară şi a scos un cuţit, după ce ea i-a spus că ar vrea să divorţeze. Actorul a afirmat că doar s-au certat, dar nu a ameninţat-o, spunându-le poliţiştilor că era afectat de discuţiile despre divorţ.

Anunţul despărţirii celor doi vine la doar o săptămână după ce starul din sitcom-ul Doi bărbaţi şi jumătate' a fost spitalizat în New York, după ce oficialii unui hotel de lux l-au reclamat pentru comportament turbulent.

El a fost găsit într-o cameră a Plaza Hotel, vădit afumat' şi în plin proces de distrugere a mobilei. Sheen era alături de o femeie, care le-a spus poliţiştilor că au băut şi au petrecut împreună în acea noapte.

Acum Sheen caută să împartă custodia gemenilor pe care-i are cu Brooke, cu care s-a căsătorit în mai 2008. El i-a cerut judecătorului să nu-i acorde vreun sprijin financiar fostei sale soţii.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare