; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Charlie Sheen: „Mă las de actorie. Nu mă mai prefac”

20 June 2012

Următorul serial de comedie al lui Charlie Sheen (46 de ani), „Anger Management', va fi lansat la americani pe 28 iunie, iar actorul dat afară din „Doi bărbaţi şi jumătate' spune că acest rol va fi şi ultimul pentru el.

„The New York Times' scrie că Sheen are de gând să se lase de actorie după terminarea noii producţii:

„Când o să mă las de meseria asta, o să-mi petrec tot timpul jucând fotbal şi mergând la parcuri de distracţii. Şi când termin (cu serialul ăsta), am terminat de tot. Acesta e cântecul meu de lebădă. Sunt şi alte lucruri de făcut în viaţă în afară de a te preface. La un moment dat te saturi să te îmbraci în hainele altcuiva, să spui replicile altcuiva şi să lucrezi în spaţiul altcuiva', a explicat comicul.

În „Anger Management' Sheen va juca rolul unui fost jucător de baseball devenit terapeut, Charlie Goodson, care îşi tratează pacienţii cu probleme de autocontrol în timp ce el însuşi merge la terapeut.

Serialul are la bază filmul din 2003, cu Adam Sandler şi Jack Nicholson, iar primul sezon va avea 10 episoade. Dacă va avea succes, serialul ar putea fi prelungit cu alte 90 de episoade.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare