; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Charlie Sheen: „Nu mai sunt un om nebun!”

10 January 2012

Charlie Sheen spune că nu mai este nebun și a hotărât să dea vina pe un simplu „episod' din viața lui care l-a adus în această stare. Actorul de 46 de ani, care a fost dat afară din distribuția serialului „Doi bărbați și jumătate', insistă că plănuiește să redevină un om normal, scrie femalefirst.co.uk.

„Nu mai sunt nebun. A fost doar o fază. Azi sunt altă persoană decât am fost ieri. Să spunem că am un plan în acest sens', a declarat Charlie Sheen.

Actorul a spus că i se pare foarte ciudat că anumite fraze spuse de el în ultima perioadă au rămas în memoria prietenilor săi, dar și a fanilor săi.

Charlie Sheen e pregătit pentru rolul din „Anger Management', serial în care va juca rolul unui psiholog. El a explicat că a vrut un final fericit de carieră, și tocmai de aceea a acceptat să joace în serialul bazat pe filmul cu același nume, în care i-am putut vedea pe Jack Nicholson și Adam Sandler.

„Mi-am petrecut ultimul an în acest proces de control a mâniei, deci mi-am făcut cercetările', a spus actorul. „Nu am vrut ca Doi bărbați și jumătate să fiu serialul cu care să rămân în istoria televiziunii. Am vrut să mă implic într-un proiect care se termină mai bine', a spus Sheen.

Începând de joi, 11 ianuarie, Charlie Sheen revine la Pro Cinema, unde începe redifuzarea serialului „Doi bărbați și jumătate'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare