; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Charlie Hunnam şi Dakota Johnson vor fi eroii din „50 Shades of Grey”

S-au ales protagoniştii pentru „50 Shades of Grey”

03 September 2013

S-au ales protagoniştii viitorului film inspirat de seria literară erotică „50 Shades of Grey'/„Cele 50 de vicii ale domnului Grey', anunţă thewrap.com.

Este vorba despre actorii Charlie Hunnam (33 de ani) – protagonistul serialului „Sons of Anarchy', care a jucat recent în „Cercul de foc' – şi Dakota Johnson (23 de ani) – fiica actorilor Don Johnson şi Melanie Griffith, care a putut fi văzută anul trecut în comedia „Te mai măriţi cu mine?'.

Cei doi vor face pereche pe marele ecran anul viitor (pelicula va fi lansată în august) în filmul în care Anastasia Steele, o tânără virgină, semnează un contract sado-masochist cu milionarul Christian Grey.

Conform site-ului amintit, cei doi au semnat contractele după ce au convins producătorii că au chimie şi au filmat o scenă menită să le testeze reacţiile.

Rolul Anastasia Steele a fost refuzat de mai multe actriţe (inclusive Felicity Jones) din cauza nudităţii frontale pe care îl presupune, dar Johnson nu are o problemă cu asta: conform unei surse apropiate, aceasta e ambiţioasă şi îşi doreşte o faimă egală cu cea a părinţilor ei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare