; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Charles dance

Charles Dance, din „Game of Thrones”, ar dori să se refacă ultimul sezon al seriei HBO: „A dezamăgit multă lume”

19 August 2020

Fanii cunoscutului serial produs de HBO, „Game of Thrones'/„Urzeala Tronurilor', au început o petiție semnată deja de peste 3 milioane de persoane, care solicită ca sezonul final să fie refăcut alături de „scriitori competenți', după ce se pare că acesta i-a dezamăgit pe mulți.  

Charles Dance s-a alăturat rândurilor acelor fani dezamăgiți și a spus că ar semna petiția prin care se solicită reînnoirea întregului sezon final al serialului HBO.

Dance, care l-a interpretat pe Tywin Lannister, patriarhul familiei Lannister, a dezvăluit că nu a auzit de petiție atunci când a fost întrebat despre aceasta, dar a adăugat: „Ei bine, dacă ar exista o petiție, aș semna-o'.

Actorul a povestit că a urmărit serialul până la final, în ciuda faptului că el a ieșit din distribuție în sezonul cinci. 

„L-am urmărit. Am continuat să văd întregul serial, chiar și după ce am fost ucis', a spus el râzând. 

„Am continuat să îl urmăresc pentru că am considerat că este un show fantastic de televiziune. Am fost tare norocos să fac parte din el.  Mi-a plăcut enorm, chiar existau povești unde îmi doream să aflu ce se va întâmpla cu acele personaje. Știu că finalul a mulțumit, dar a și dezamăgit foarte multă lume și mi-e teamă că fac parte din cea din urmă tabără', a continuat actorul. 

 

Cu un an în urmă, președintele HBO, Casey Bloys, a spus celor de la Entertainment Weekly că remake-ul sezonului final nu se poate realiza. 

Cu toate acestea, HBO caută să se întoarcă la Westeros pentru serialul prequel „House Of The Dragon', care este stabilit cu 300 de ani înainte de evenimentele din „Game Of Thrones'. 

CITEȘTE ȘI: 

Au început pregătirile pentru „House of the Dragon', prequel-ul serialului „Urzeala tronurilor'

 
 
 
 
 
 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare