Homepage  / Vedete străine

Prințesa Charlene de Monaco, strălucitoare la o seară de gală. Soția prințului Albert s-a recuperat complet și radiază de fericire

Prințesa Charlene de Monaco, strălucitoare la o seară de gală. Soția prințului Albert s-a recuperat complet și radiază de fericire
18

de Cristina Țapu,

Frumusețea prințesei Charlene de Monaco nu a putut trece neobservată duminică seară, când s-a alăturat soțului ei, prințul Albert, la cina de gală F1 din Monaco, arătând mai bine ca niciodată.

Charlene de Monaco, apariție spectaculoasă la cina de gală F1

Îmbrăcată pentru a impresiona, regina de origine sud-africană a emanat eleganță atemporală într-o rochie roșie îndrăzneață Louis Vuitton, care este nouă în garderoba sa. Rochia avea un design unic, cu o secțiune argintie strălucitoare în jurul decolteului.

Accesoriile alese de fosta înotătoare olimpică au fost o geantă semnată de Louis Vuitton și o pereche de cercei eleganți cu diamante.

NO TABLOIDS: Gala Dinner for the F1 Grand Prix of MonacoIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Charlene și-a aranjat părul blond fără prea multe artificii și a purtat un machiaj glam, cu bronzer auriu, fard de obraz natural și buze roșii.

Prințul Albert a arătat la fel de elegant la panoul de fotografii și a fost asortat cu soția sa! Alteța regală în vârstă de 66 de ani a optat pentru un smoching negru și un papion roșu îndrăzneț pentru a se asorta cu soția sa plină de farmec.

La evenimentul strălucitor au participat o multitudine de vedete, însă câștigătorul cursei, Charles Leclerc din Monaco, a fost omul momentului. I s-a alăturat iubita sa, Alexandra Saint Mleux, care a fost, de asemenea, foarte stilată. Au fost prezente, de asemenea, Prințesa Maria Carolina de Bourbon și Prințesa Maria Chiara de Bourbon.

NO TABLOIDS: 62nd Monte Carlo TV Festival – Award Ceremony – MonacoIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 18

Evenimentul este unul special pentru familia regală de la Monaco, iar prințesa s-a recuperat complet, după ce a lipsit de la îndatoririle regale din cauza unei probleme de sănătate.

Charlene de Monaco s-a recuperat complet și se simte bine

Soțul ei a declarat pentru People: „Sunt foarte mândru de soția mea. Charlene se descurcă foarte bine. După cum puteți vedea cu ochii voștri, ea a fost activă. Charlene se implică mai mult în viața publică și se ocupă de lucrurile care o pasionează. Îi place foarte mult să facă lucruri împreună și cu copiii… Suntem cu adevărat încântați de cum stau lucrurile.”

Charlene a acordat apoi un interviu publicației locale Monaco-Matin, în care a confirmat progresul ei, spunând: „Mă plimb în mod regulat, dar aș vrea să revin la antrenamentele de înot, pentru a recăpăta un pic mai multă energie și pentru a mă simți mai puternică.”

Deși acum pare să fie într-o stare bună de sănătate, Prințesa Charlene a întâmpinat dificultăți în ultimii ani. În 2020, a rămas blocată în Africa de Sud din cauza complicațiilor apărute în urma mai multor intervenții chirurgicale pentru o infecție gravă la urechi, nas și gât.

După ce a fost transportată de urgență la spital, Palatul a emis atunci o declarație în care a asigurat că starea ei era sub control și monitorizată îndeaproape.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton