; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chappie

„Chappie”: încă o trilogie

16 March 2015

Neill Blomkamp: „De fapt, am scris «Chappie» ca o trilogie'. Regizorul va fi cam prins cu „Alien' lunile astea (sau anii ăștia?), dar i-ar plăcea foarte tare să facă și continuări la „Chappie'.

Chappie

Neill Blomkamp a prins foarte mare curaj de când a fost oficial angajat pentru noul „Alien'. Acest blockbuster interesează pe toată lumea și îi eclipsează puțin ultimul său film, „Chappie', pe care el și l-a imaginat ca pe o trilogie și nu vrea să abandoneze ideea de a-i mai face încă două continuări.

„De fapt, la început, am scris «Chappie» ca pe o trilogie. Nu am efectiv scenariile următoarelor două părți, dar m-am gândit despre ce va fi vorba. Știu exact ce se va întâmpla în continuare. Dar nu sunt sigur că vreau să vă dau detalii… Nu știu dacă voi putea să fac aceste filme, dar îl iubesc pe Chappie și sunt foarte mândru de acest film. Nu știu ce crede publicul, nici dacă va fi posibil din punct de vedere economic să lansez încă două urmări, dar mi-ar plăcea foarte mult să continuu această aventură'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare