; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Channing Tatum și Jessie J sunt împreună 1

Channing Tatum și Jessie J sunt împreună

11 October 2018

La începutul lunii aprilie Channing Tatum și Jenna Dewan au surprins pe toată lumea anunțând că se despart. După jumătate de an de la separare, se pare că actorul și-a refăcut viața în brațele unei cunoscute cântărețe, Jessie J. 

O sursă a declarat pentru revista People că relația celor doi este încă la început. La sfârșitul săptămânii trecute, un utilizator de Twitter i-a văzut pe Chan și Jessie J împreună pe un teren de mini golf.

În luna aprilie actorul și fosta sa soție anunțau într-o declarație postată simultan pe profilurile lor de Instagram că divorțează, după nouă ani de mariaj. 

Cei doi au menționat că „deşi absolut nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, dragostea este o aventură frumoasă care ne duce pe căi diferite pentru moment. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre – doar doi prieteni extrem de buni care au realizat că este timpul să ia distanţă unul de altul şi să se ajute să trăiască cele mai fericite şi mai împlinite vieţi'.

Decizia lor de a-şi anunţa public despărţirea este motivată de dorinţa de a nu lăsa ca adevărul din spatele separării lor să fie distorsionat', mai menționa declaraţia semnată „Chan & Jenna'.

 Channing Tatum și Jenna Dewan au împreună o fetiță în vârstă de 5 ani, Everly.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare