; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jessiejchanningtatum0307b

Channing Tatum și Jessie J sunt din nou împreună

23 January 2020

Channing Tatum și Jessie J au fost surprinși împreună în Los Angeles, la doar o lună de la despărțire, iar fanii lor s-au întrebat dacă nu cumva cei doi s-au împăcat. Ei bine, iată că acest lucru este adevărat, deoarece o sursă a confirmat pentru E! News faptul că ei formează din nou un cuplu.

 

„Au stat câteva săptămâni despărțiți, dar în cele din urmă au decis că le pasă unul de celălalt. Ei sunt foarte fericiți să fie din nou împreună', a declarat sursa.

În plus, aceeași sursă a mai spus și că relația dintre ei este tot mai solidă, dovadă că Jessie a fost acasă la Channing săptămâna trecută. „Jessie a stat la Channing acasă. Ei sunt foarte entuziasmați unul în jurul celuilalt.'

Se pare că timpul petrecut departe unul de celălalt i-a ajutat să își dea seama că ar mai trebui să acorde o șansă relației lor. 

În luna septembrie, cei doi păreau extrem de îndrăgostiți, iar drept dovadă a stat melodia cântată de Jessie J pentru Channing în cadrul unui concert în West Hollywood. În decembrie, Channing Tatum și Jessie J au decis să se despartă, după o relație de un an, însă decizia lor era luată cu aproape o lună înainte, conform unui surse.

Channing și fosta lui soție, Jenna Dewan, au finalizat divorțul în noiembrie 2019. Cei doi au împreună o fiică, Everly.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare