; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jessiejchanningtatum0307b

Channing Tatum și Jessie J s-au despărțit după un an de relație

20 December 2019

Actorul Channing Tatum și cântăreața Jessie J au decis să se despartă, o sursă apropiată confirmând această informație pentru E! News. Se pare că ei doi au rămas în continuare prieteni buni după o relație de un an.

Channing Tatum a confirmat relația cu Jessie J în noiembrie 2018, el publicând atunci pe Instagram un mesaj emoționant despre artistă, lăudându-i concertul de la Royal Albert Hall din Londra. „Această femeie tocmai ce și-a dăruit inima pe scenă la Royal Albert Hall. Oricine a fost acolo a fost prezent la un lucru extraordinar. Wow.'

În septembrie cei doi păreau foarte îndrăgostiți, dovadă fiind și melodia cântată de Jessie J pentru Channing, în cadrul unui concert în West Hollywood. Tot în acea lună, Channing a dovedit că este iubitul perfect după ce a fost surprins făcând mai multe fotografii în timpul concertului lui Jessie de la festivalul Rock in Rio, din Rio de Janeiro, Brazilia.

Relația lor nu părea că este aproape de final, mai ales că la începutul lunii octombrie Jessie a postat un mesaj prin care le spunea fanilor cât de mult îi lipsește Channing, însă o sursă a declarat că cei doi au luat această decizie în urmă cu aproape o lună.

Despărțirea lor vine la doar o lună după ce actorul și Jenna Dewan au finalizat divorțul. Cei doi au împreună o fiică, Everly, iar ei au rămas bunni prieteni. În prezent Jenna formează un cuplu cu actorul Steve Kazee, ea fiind însărcinată.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare