; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Channing tatum dating app jessie j split 1577441563

Channing Tatum a scris o carte pentru copii în izolare

02 September 2020

Channing Tatum a fost productiv și creativ în perioada carantinei și a decis să se apuce de scris. Actorul a scris prima sa carte pentru copii, „The One and Only Sparkella', și i-a dedicat-o fiicei sale, Everly, în vârstă de 7 ani.

Actorul a anunțat lansarea cărții printr-o postare publicată pe Instagram. Pe lângă mesajul în care descrie cum a ajuns să scrie o carte pentru copii, în imaginea postată actorul Channing Tatum este îmbrăcat într-o prințesă și e înconjurat de mai multe jucării.

 „Nu știu cum a fost carantina pentru voi, dar lucrurile au devenit destul de ciudate pentru mine. Am ajuns să mă închid din greșeală în camera fiicei mele de 7 ani. Și mi-am regăsit copilul din mine. Așa că, asta este ceea ce am creat pentru micuța mea. Cred că e mai mult pentru fetița din mine.'

 

Actorul a scris și o dedicație specială pentru fiica sa în carte.

 „Pentru Everly, cea mai extraordinară ființă magică pe care am cunoscut-o vreodată. Ești cea mai bună profesoară a mea', a scris Channing Tatum în dedicația pe care a dezvăluit-o pentru publicația People. „Singura mea dorință este să avem cât mai mult timp să ne jucăm în toate tărâmurile magice pe care le-am creat. Această carte este dedicată și tăticilor care au o fetiță… Purtați ceea ce vreți, dansați așa cum simțiți și fiți magici', a adăugat actorul.

 

Cartea scrisă de Channing Tatum spune povestea unei fetițe pe nume Ella, care este tachinată pentru faptul că îi plac lucrurile strălucitoare. Însă tatăl ei o încurajează să poarte ceea ce îi place și să își accepte felul de a fi. Ideea principală are în vedere legătura specială dintre tată și fiică. Este prima carte dintr-o serie specială despre Sparkella și va fi publicată pe 4 mai 2021.

Everly este fiica pe care Channing Tatum o are alături de fosta sa soție, Jenna Dewan. În aprilie 2018, actorul și Jenna Dewan au anunțat că se despart, după o căsătorie care a durat 9 ani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare