; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chandra Wilson e iar regizor în „Anatomia lui Grey”

25 February 2011

Chandra WilsonActriţa Chandra Wilson (41 de ani) va regiza un al patrulea episod al serialului „Anatomia lui Grey' (a cărui a şasea serie este difuzată şi în România, de TVR 1), scrie tvguide.com.

Interpreta doctorului Miranda Bailey va ţine cârma episodului 20 din sezonul şapte, din care a mai regizat un episod (plus alte două din seria a şasea). „Nu am folosit până acum macaralele la filmare, aşa că sper ca scenariul meu să justifice folosirea lor', a explicat aceasta.

Wilson nu e singura actriţă din distribuţie care a stat şi în spatele camerelor de filmat: Kevin McKidd (în serial, dr. Owen Hunt) a regizat şi el un episod în seria a şaptea, iar Chandra are de gâns să „fure meserie' de la acesta. „L-am sunat chiar după ce i-am văzut episodul şi i-am spus «Am văzut atâta idei pe care o să le fur, să nu te superi dacă apar şi în episodul meu»', a glumit actriţa afro-americană.

Deocamdată, Chandra şi restul echipei se concentrează pe filmarea episodului muzical al producţiei, care va fi difuzat pe 31 martie şi în care vor fi folosite multe dintre melodiile îndrăgite de fani, de-a lungul serialului.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare