Homepage  / Recomandări

CHAMPIONS LEAGUE: Cine transmite Sparta Praga – FCSB, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

CHAMPIONS LEAGUE: Cine transmite Sparta Praga – FCSB, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

de Tavi Cojocaru,

FCSB, campioana României, o întâlnește pe Sparta Praga, în deplasare, în prima manșă a duelului din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Duelul Sparta Praga - FCSB e programat marți, 6 august 2024, de la ora 21.00. Returul este programat pe 13 august, la București.

Meciul de la Praga începe la ora 21:00 și va fi transmis în direct doar pe platforma voyo. Nu este exclus, ținând cont de importanța jocului, ca meciul să se vadă, totuși, fie pe Pro TV, fie pe Pro Arena.

FCSB a trecut lejer de sanmarinezii de la Virtus (7-1, în deplasare, și 4-0, acasă) și cu noroc de campioana Israelului, Maccabi Tel Aviv (1-1, acasă, și 1-0, în deplasare, cu gol decisiv marcat în minutul 90!).

Sparta Praga – FCSB: cehii au valoare de piață dublă

Greul însă abia începe pentru elevii antrenorilor Elias Charalambous și Mihai Pintilii. Sparta Praga are o valoare cumulată de 71 de milioane de euro. Starurile echipei antrenate de danezul Lars Friis sunt sârbul Birmancevic (9 milioane de euro), cehii Haraslin (5,5 milioane), Kuchta (5 milioane), ecuadorianul Angelo Preciado (5 milioane) sau finlandezul Kaan Kairinen (4 milioane).

Lotul FCSB este cotat la doar 32,30 milioane de euro, nici jumătate din cota Spartei. Cel mai valoros jucător rămâne mijlocașul Darius Olaru, cotat la 7 milioane de euro. După vânzarea lui Florinel Coman, tot jocul celor de la FCSB gravitează în jurul lui Olaru. Alte „puncte fixe” în echipă sunt portarul Ștefan Târnovanu, fundașii Ngezana, Dawa și Radunovic sau mijlocașii centrali Șut și Lixandru.

Dar oficialii roșalbaștrilor așteaptă „explozia” unor jucători precum Marius Ștefănescu, Daniel Popa și David Miculescu.

Cele două s-au mai întâlnit în fix aceeași fază a competiției în ediția 2016 – 2017. Atunci, FCSB a mers mai departe după 1-1 la Praga și 2-0 la București. Eroul acelei calificări spectaculoase a fost Nicolae Stanciu, care a marcat toate cele trei goluri!

Cine va merge mai departe din acest duel va întâlni în play-off-ul Ligii Campionilor (ultima fază înainte de grupe) pe învingătoarea din duelul Malmo – PAOK Salonic.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton