Homepage  / Recomandări

CHAMPIONS LEAGUE: Cine transmite PSG – Barcelona și Atletico – Borussia, meciurile din Liga Campionilor din 10 aprilie 2024

CHAMPIONS LEAGUE: Cine transmite PSG – Barcelona și Atletico – Borussia, meciurile din Liga Campionilor din 10 aprilie 2024

de Tavi Cojocaru,

„Sferturile” Ligii continuă miercuri cu alte două jocuri tari: PSG – Barcelona și Atletico – Borussia.

PSG nu mai are rival de mulți ani în Franța, dar tot aleargă după trofeul mult visat, Champions League. Barcelona a absentat în ultimii ani din fazele superioare ale competiției și visează să-și continue traseul în această ediție cât mai mult posibil.

PSG – Barcelona: Mbappe se „încălzește” pentru viitoarele confruntări cu catalanii

Luis Enrique, fostul antrenor al Barcei și actual tehnician al parizienilor, speră în minuni de la Mbappe, omul care se va „încălzi” astfel pentru duelurile cu catalanii, care din vară, după mutarea superstarului francez la Real Madrid, vor fi mult mai numeroase.

PSG are o singură absență, dar importantă: Hakimi. Acesta este suspendat.

Barcelona mizează și pe experiența „veteranilor” Lewandowski și Gundogan, dar și pe „explozia” tinerilor Lamine Yamal și Cubarsi.

Atletico – Borussia: românul Horațiu Moldovan va fi rezervă

Singurul român prezent în lotul unei echipe din Champions League este Horațiu Moldovan, portarul de rezervă de la Atletico Madrid.

„Plăpumarii” madrileni, obișnuiți ai fazelor finale ale Ligii în ultimii ani, speră și ei la semifinale. Forța lor este dată de unitatea grupului, o caracteristică durabilă a lui Atletico.

Oblak, Savic, Rodrigo de Paul, Saul, Griezmann, Morata sunt elemente fixe în această echipă.

Dincolo, avem un jucător cu mamă româncă și tată nigerian, pe Karim Adeyemi, care va fi titular în atac, alături de Sancho, Brandt și vârful Fullkrug.

Istoria întâlnirilor directe consemnează 4 partide anterioare, dar în care nu s-a înregistrat niciun egal! Fiecare echipă a obținut câte două victorii.

Meciurile din Champions League de miercuri, 10 aprilie:

  • PSG – FC Barcelona, ora 22:00, Prima Sport 1, Orange Sport 1, Digi Sport 1
  • Atletico – Borussia Dortmund, ora 22:00, Prima Sport 1, Orange Sport 1, Digi Sport 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton