Homepage  / Recomandări

CHAMPIONS LEAGUE: Cine transmite FC Barcelona – Napoli și Arsenal – FC Porto, duelurile de marți din Liga Campionilor

CHAMPIONS LEAGUE: Cine transmite FC Barcelona – Napoli și Arsenal – FC Porto, duelurile de marți din Liga Campionilor

de Tavi Cojocaru,

O nouă seară de gală din Liga Campionilor propune microbiștilor alte două jocuri foarte tari: FC Barcelona – Napoli și Arsenal – FC Porto.

Barcelona – Napoli va începe la ora 22:00 și va fi transmis în direct de Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1. În tur, pe stadionul „Diego Armando Maradona”, s-a înregistrat un rezultat de egalitate, scor 1-1. Aflată la 8 puncte în urma liderului Real Madrid, în Primera Division, trupa lui Xavi visează să-și salveze sezonul printr-un traseu cât mai lung în Liga Campionilor.

Trupa lui Xavi se bazează pe experiența veteranilor Robert Lewandowski (35 de ani), care rămâne golgheterul echipei, Ilkay Gundogan (32 de ani), dar și pe elanul puștilor Lamine Yamal (16 ani) și Joao Felix (21 de ani). Infirmeria catalanilor e plină. Gavi, Pedri, Ferran Torres și Frenkie de Jong sunt „clienții” doctorilor și nu vor juca.

Și Napoli vrea să-și salveze sezonul tot în Liga Campionilor. Ajunsă la al treilea antrenor în acest sezon, Francesco Calzona, gruparea din sudul Italiei mizează tot pe „armele” care au făcut-o campioană anul trecut: Kvaratskhelia, Osimhen, Anguissa, Zielinski.

Champions League: Arsenal – FC Porto

Arsenal – FC Porto va începe la ora 22:00 și va fi transmis în direct de Prima Sport 2, Orange Sport 2 și Digi Sport 2.

Lusitanii pornesc cu avantajul victoriei din tur, cu scorul de 1-0, și speră să ofere prima surpriză din optimile de finală. Primele patru calificate în „sferturi” de până acum au fost fix favoritele (Bayern Munchen, PSG, Real Madrid și Manchester City). Galeno, Evanilson și Taremi sunt printre cei mai bine cotați jucători ai grupării portugheze. În total, jucătorii antrenați de Sergio Conceicao valorează până în 300 de milioane de euro.

Arsenal are un lot cotat la 1,1 miliarde de euro, din care doi jucători au cotă peste 100 de milioane de euro: Bukayo Saka (120) și Declan Rice (110).

Programul meciurilor de marți, 12 martie, din Liga Campionilor

  • FC Barcelona – Napoli, ora 22:00, Prima Sport 1, Orange Sport 1, Digi Sport 1
  • Arsenal – FC Porto, ora 22:00, Prima Sport 2, Orange Sport 2, Digi Sport 2

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton