Homepage  / Recomandări

CHAMPIONS LEAGUE: Cine transmite Atletico – Inter și Borussia – PSV, ultimele meciuri din „optimile” Ligii

CHAMPIONS LEAGUE: Cine transmite Atletico – Inter și Borussia – PSV, ultimele meciuri din „optimile” Ligii

de Tavi Cojocaru,

Faza optimilor de finală din actuala ediție a Ligii Campionilor își va desemna ultimele două calificate în „sferturi” miercuri, 13 martie. Meciurile sunt foarte echilibrate.

Atletico Madrid – Inter Milano este cel mai tare meci al serii. Italienii au învins în tur cu 1-0, dar calificarea este departe de a fi tranșată.

Atletico, gruparea la care este legitimat și portarul român Horațiu Moldovan, are ceva probleme de lot. Cea mai importantă absență ar putea fi cea a lui Antoine Griezmann, dar mai sunt accidentați și jucători precum Lemar sau Azpilicueta.

Inter, formația antrenată de Simone Inzaghi, mizează pe atacul formidabil în care strălucesc Lautaro Martinez și Marcus Thuram, dar nu trebuie omiși nici jucători precum Chalhanoglu, Fratessi, Barella sau Dumfries.

Acest meci îi va pune față în față pe doi dintre tehnicienii la modă în fotbalul mondial, Diego Simeone, cel care a schimbat fața lui Atletico în ultimul deceniu, și Simone Inzaghi, cel care se apropie de titlu în Italia cu Inter. Cei doi au fost coechipieri la Lazio în una dintre cele mai bune garnituri ale capitolinilor, fiind campioni ai Italiei în sezonul 1999 – 2000.

„Cei de la Atletico sunt o echipă care stă foarte bine fizic. Știu ce fac, au o mulțime de jucători buni și un manager de top”, a spus recent Simone Inzaghi.

Liga Campionilor: Borussia Dortmund – PSV Eindhoven

În tur, PSV Eindhoven – Borussia s-a terminat cu scorul de 1-1. De la Borussia va lipsi atacantul Sebastian Haller, dar atacul nemților oferă suficiente alte variante: Malen, Moukoko, Adeyemi, Fullkrug.

Cel mai bine cotat jucător al olandezilor este Johan Bakayoko (40 de milioane de euro), dar nici Hirving Lozano, Schouten sau Veerman nu sunt jucători de ignorat.

Programul meciurilor din Liga Campionilor de miercuri, 13 martie:

  • Atletico Madrid – Inter Milano, ora 22:00, Prima Sport 1, Orange Sport 1, Digi Sport 1
  • Borussia Dortmund – PSV Eindhoven, ora 22:00, Prima Sport 2, Orange Sport 2, Digi Sport 2

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton