Homepage  / Recomandări

CHAMPIONS LEAGUE: Cine transmite Arsenal – Bayern și Real – City, duelurile de marți din Liga Campionilor

CHAMPIONS LEAGUE: Cine transmite Arsenal – Bayern și Real – City, duelurile de marți din Liga Campionilor

de Tavi Cojocaru,

Primele meciuri din sferturile de finală din Champions League puteau fi, foarte bine, finala competiției. Toate sunt super-puteri implicate mereu în fazele superioare ale competiției supreme.

Real Madrid – City: incredibilul palmares al lui Guardiola

Real Madrid și Manchester City s-au întâlnit de trei ori în semifinalele competiției (sezoanele 2016 – 2016 și ultimele două ediții), dar niciodată în faza sferturilor de finală.

În total, cele două grupări s-au întâlnit de 10 ori, iar City a bifat 4 succese, în timp ce Real – doar 3.

Pep Guardiola, managerul „cetățenilor”, are un palmares incredibil ca antrenor contra madrilenilor: 23 de partide, 13 victorii, 5 egaluri și doar 5 eșecuri.

Realul lui Ancelotti își pune toate speranțele în brazilienii din atac: Vinicius jr, Rodrygo. Dar și în mijlocași precum Kroos și Bellingham.

City răspunde cu fabulosul atacant Erling Haaland și cu Kevin de Bruyne, cel care știe să lumineze atât de bine jocul cu pasele lui.

Arsenal – Bayern: bavarezii știu că doar Liga le mai poate salva sezonul

Arsenal este lider în cel mai tare campionat din lume, Premier League, în timp ce Bayern, campioana ultimelor 11 ediții consecutive din Bundesliga, mai are un pic și pierde și matematic un nou trofeu. Bayer Leverkusen mai are nevoie de o victorie în ultimele 6 etape pentru a deveni noua campioană a Germaniei.

Țelul lui Bayern va fi acum exclusiv Liga Campionilor. Tradiția duelurilor cu Arsenal îi este net favorabilă grupării bavareze: 7 victorii, 2 remize și doar 3 eșecuri.

„Tunarii” au un atac scânteietor: Saka – Jesus – Martinelli. Un mijloc în care strălucesc Odegaard și Declan Rice. Dar „armele” lui Bayern par la fel de periculoase: Harry Kane, Musiala, Sane, Coman.

Meciurile de marți, 9 aprilie, din Champions League:

  • Real Madrid – Manchester City, ora 22:00, Prima Sport 1, Orange Sport 1, Digi Sport 1
  • Arsenal Londra – Bayern Munchen, ora 22:00, Prima Sport 2, Orange Sport 2, Digi Sport 2

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton