; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chace Crawford nu preferă actriţele

03 May 2010

Actorul din serialul Gossip Girl' a declarat că îi place să iasă cu femei care nu sunt din aceeaşi breaslă cu el. 

Prietenii mei cred că e mai bine să am o iubită din showzbiz pentru că suntem la acelaşi nivel. Avem programe asemănătoare. Eu însă sunt de părere că e mai înviorător să ieşi cu cineva care nu este vedetă', a spus Chace citat de showbizspy.com

Într-o relaţie îmi plac lucrurile mărunte, personale, nu-mi plac cele fără stil. Eu sunt foarte creativ, de aceea îmi place ca persoana de lângă mine să fie la fel', a mai adăugat el. Când vine vorba să-şi găsească o iubită, Chace (24 de ani) apelează chiar şi la Internet: Am o grămadă de conturi pe diferite site-uri de care nu ştie nimeni', a zis el.

Se pare însă că Chace una spune şi alta face. Aflat de curând la Londra pentru a-şi promova filmul Tweleve' (în care apare alături de Kiefer Sutherland), actorul a fost blocat din cauza norului de cenuşă vulcanic care a paralizat cursele aeriene. El nu a pierdut însă timpul şi a cucerit o actriţă locală pe nume Tessa. Cei doi au fost văzuţi foarte apropiaţi într-un bar, însă rămâne de văzut dacă relaţia lor va fi ceva mai mult decât o aventură.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare