; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

CFR Cluj vrea să cucerească Bavaria pentru Liga Campionilor

11 October 2010

În a treia partidă din Grupa E a Ligii Campionilor, CFR Cluj înfruntă, în deplasare, pe Bayern München, care traversează o perioadă cel puţin nefastă în campionatul german.
.
Cu o victorie şi o înfrângere în primele două partide din actualul sezon al Ligii Campionilor (2-1 cu Basel, acasă, şi 1-2 cu AS Roma, în deplasare), clujenii merg pe terenul finalistei de anul trecut, Bayern München, conştienţi că un rezultat bun e la îndemână.

Germanii suferă în Bundesliga, unde au strâns doar opt puncte în primele şapte etape, aflându-se în prezent pe locul 12 în campionatul de 18 echipe. Ultimul eşec înregistrat de bavarezi a fost consemnat în etapa trecută, când Borussia Dortmund i-a învins cu 2-0 fără prea mai bătăi de cap.

Dar asta nu e tot! Echipa din München se poate lăuda' cu cel mai slab atac din Bundesliga: doar cinci goluri în şapte meciuri!

.

În cursă pentru optimi
E drept, Bayern stă mult mai bine în competiţia-regină din Europa, unde a câştigat ambele meciuri de până acum: 2-0 cu AS Roma pe teren propriu şi 2-1 în deplasarea de la Basel. Cu toate acestea, forma slabă din campionat i-ar putea prinde din urmă şi în Europa, iar elevii lui Sorin Cârţu sunt pregătiţi să profite.

.

Citeşte articolul integral în revistă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare