; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Cezar “The Voice” se confesează Iulianei Marciuc

18 March 2013

Câştigătorul selecţiei naţionale Eurovision din acest an, Cezar, va  fi invitatul ediţiei de astăzi a emisiunii Confesiuni de la TVR 2, de la ora 17.00.

Telespectatorii acestui program şi fanii artistului vor avea parte de dezvăluiri în premieră, de momente emoţionante, vor viziona imagini şi înregistrări din arhiva personală a artistului şi o vor cunoaşte pe cea pe care Cezar o iubeşte cel mai mult: pe mama sa.

Şi Cezar, la rândul lui, va avea o surpriză specială pentru Iuliana şi publicul TVR 2: interpretarea în premieră a temei muzicale din Naşul'.

La această ediţie de Confesiuni, Iuliana Marciuc va avea ca invitaţi nu doar pe Cezar şi pe mama sa, dar şi pe compozitorul Cristian Faur cu povestea incredibilă a modului în care cei doi au ajuns să colaboreze şi să câştige concursul Eurovision România.

Am ales să colaborez cu Cezar pentru că el a corespuns cel mai bine la ceea ce aveam eu în gând pentru piesa Its My Life: să iasă dintr-un Robert De Niro vocea lui Sarah Brightman', declară Cristian Faur la Confesiuni.

Nu pierdeţi ediţia de luni, pentru a-l cunoaşte mai bine pe Cezar, primul contratenor, deţinător a 10 premii internaţionale, care va reprezenta România la concursul Eurovision.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare