Homepage  / Televiziune

Cezar Ouatu și colegii din trupa „The Free Tenors” vin să în(cânte) pe scena iUmor 2024. Reacția juriului

Cezar Ouatu și colegii din trupa „The Free Tenors” vin să în(cânte) pe scena iUmor 2024. Reacția juriului
5

de Roxana Mirea,

O ediție specială a emisiunii „iUmor” este difuzată duminică, 12 mai 2024, la Antena 1, iar The Free Tenors vin să în(cânte) juriul și publicul. Membrii acestei prime trupe de stand-up comedy muzical sunt Cezar Ouatu, Andrei Duțu și Mihai Raicea.

The Free Tenors vin să în(cânte) pe scena iUmor – 12 mai 2024 

Duminica aceasta, 12 mai 2024, de la 20:00, la Antena 1, într-o ediție cu totul specială a emisiunii iUmor, în care va fi ales Președintele Juriului, telespectatorii vor putea urmări o o serie de momente spectaculoase, puse în scenă de vedete autohtone, inspirate din politica românească.  

Cezar Ouatu, Andrei Duțu și Mihai Raicea, membrii primei trupe de stand-up comedy muzical – The Free Tenors – vin pe scena iUmor, în cadrul celei de-a treisprezecea ediții a show-ului de umor de la Antena 1, care va fi difuzată duminica aceasta, de la 20:00 și oferă un super show de stand-up comedy muzical. 

Ei sunt amuzanți și plini de energie, de fiecare dată! Sunt super tonici!”, a declarat Cătălin Bordea, după ce a ascultat imnul pregătit de cei trei artiști. Mai mult, în momentul în care a aflat că au lansat și piesa „Cuc”, juratul a recunoscut: „De acum, așa îmi va suna telefonul! Vreau să vă spun că mi-ar plăcea să deschideți fiecare ediție, pentru că ne dați o stare foarte bună!”.  

The_Free_Tenors_iUmor_4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Întregul moment susținut de trupa The Free Tenors, despre care Delia a mărturisit că: „Foarte bun imnul iUmor interpretat de ei, mereu mi-e dor să-i ascult! Mie îmi plac momentele lor de fie are dată când vin la noi, pentru că sunt acordate, armonizate și este tare plăcut să-i asculți!”, va putea fi urmărit duminică seara, într-o ediţie specială, începând cu ora 20:00, la Antena 1. 

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton