; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_260215_TCDU7 Ed5_0217

Cezar Ouatu: “Sper ca Angela Gheorghiu să nu mă ucidă, după ce mă va asculta

12 March 2015

Seară specială pentru Cezar Ouatu sâmbătă, 14 martie, de la ora 20.30, la Te cunosc de undeva!'. El va cânta pentru prima oară, pe aceeași scenă, cu mama sa, Maria, în cadrul unui moment special, transformați în Andrea Bocelli, artist în deschiderea căruia Cezar a cântat, respectiv Sarah Brightman.

[Not a valid template]

În concurs, acesta o va imita pe celebra soprană Angela Gheorghiu, cu piesa „Copacul'.

[Not a valid template]

Este o mare bucurie pentru mine și o mare responsabilitate să pot întruchipa o mare voce și o mare divă, precum doamna Angela Gheorghiu. Sper să nu mă ucidă, după ce mă va asculta, și să pot transmite măcar jumătate din sensibilitatea dumneaei', ne-a declarat Cezar.

De asemenea, artistul spune că va dedica acest moment memoriei tatălui său. Cred că în momentul în care voi cânta această piesă toate gândurile mele vor fi îndreptate către tatăl meu, căruia îi plăcea foarte mult această piesă', a mai spus el, cu ochii în lacrimi.

Ce-i transmite Cezar Ouatu celebrei soprane, după ce va încheia momentul artistic, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 14 martie, de la ora 20.30, numai la Te cunosc de undeva!'.

Celelalte transformări ale serii:

Raluca și Denisa de la Bambi vor învârti femeile pe degete, transformate în doi domni care nu știu ce-i acela un refuz din partea unei doamne – Pitbull și John Ryan. În travesti va cânta și Oana Sîrbu. Ea îl va imita pe colegul său, Daniel Iordăchioae, și va urca pe scenă îmbrăcată chiar cu hainele acestuia. Liviu Vârciu va fi mai inocent ca niciodată, transformat în Neil Sedaka, Alina Eremia o va întruchipa pe regina jazz-ului, Ella Fitzgerald, iar Cezar Ouatu va deveni pentru o seară diva Angela Gheorghiu. Daniel Iordăchioae, în costum popular, o va imita pe neobosita Laura Lavric, Lidia Buble va fi una dintre divele generației actuale, Taylor Swift, iar Andrei Ștefănescu și Kamara de la Alb Negru îi vor aduce în fața telespectatorilor pe cei de la 2Unlimited.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare