; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ie, Romanie (8)

Cezar Ouatu, pe cale să-și găsească femeia visurilor, la filmările pentru „Ie, Românie”

20 April 2018

Diseară, de la ora 20.00, la Ie, Românie', Cezar Ouatu are misiunea să descopere cele mai frumoase fete din Crișana și cei mai talentați localnici, alături de buna sa prietenă Margherita de la Clejani.

În căutările sale prin satele bihorene, Cezar găsește fete harnice și dornice să ducă mai departe obiceiurile și tradițiile românești. Una dintre acestea este Edina, studentă, pe care artistul a găsit-o în fața războiului de țesut.

Eu am crezut că nu mai există fete de acest gen. Așa mi-aș dori să găsesc femeia visurilor mele… O femeie care n-are pretenții, nu vrea în club și care, eventual, să-mi facă și niște haine la războiul ei de țesut', spune el.

Mai în glumă, mai în serios, l-am întrebat pe Cezar cum și-ar dori să fie femeia de lângă el.

Să fie frumoasă, eventual blondă, pentru că am o slăbiciune pentru blonde, cu părul ondulat natural și ochi deschiși la culoare. Să înțeleagă tot ce fac eu și să accepte faptul că uneori sunt înconjurat de doamne. Așa cum eu aș fi mândru s-o văd admirată de alți bărbați și ea ar trebui să se bucure dacă sunt plăcut de alte femei. Nu trebuie neapărat să știe să gătească, pentru că știu eu și îmi și place. Asta însă nu înseamnă că mă voi transforma într-o bonă. De asemenea, să aibă și ea o carieră solidă', a spus el.

Cum arată fetele pe care Cezar Ouatu le-a ales în echipa sa, telespectatorii Antenei 1 vor vedea diseară, de la ora 20.00, în utima ediție Ie, Românie', prezentată de Mircea Radu.

 

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare