Homepage  / Vedete româneşti

Cezar Ouatu a cerut-o pe iubita lui în căsătorie, în Grecia. Cum arată inelul de logodnă

Cezar Ouatu a cerut-o pe iubita lui în căsătorie, în Grecia. Cum arată inelul de logodnă
9

de Roxana Mirea,

Cezar Ouatu, în vârstă de 44 de ani, a cerut-o pe iubita lui în căsătorie. Artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Raluca, în vârstă de 24 de ani. Cezar Ouatu a făcut primele declarații despre cererea în căsătorie. Iată cum arată inelul de logodnă pe care i l-a dăruit iubitei sale. 

Cezar Ouatu și-a cerut iubita în căsătorie 

Cezar Ouatu a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Raluca. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de cinci ani de zile. În ciuda diferenței de vârstă de 20 de ani între ei, Cezar Ouatu și Raluca își doresc să trăiască fericiți până la adânci bătrâneți. 

Cererea în căsătorie a avut loc în Grecia, momentul fiind privit de zeci de oameni. Cezar Ouatu a publicat o serie de imagini emoționante pe rețelele sociale de la cererea în căsătorie și a povestit că nu a fost nimic regizat. 

„Am întrebat-o: Nu  

A spus: Da!  

Emoții, lacrimi de fericire, iubire, voce tremurândă, un scenariu improvizat, o locație și reacția oamenilor din jur din Laguna Albastră demne de Oscar (total neregizat și extrem de natural). Este despre dedicare, înțelegere, iubire și respect. Dumnezeu ne iubește”, a scris Cezar Ouatu, pe Instagram. 

Cezar Ouatu și-a cerut iubita în căsătorie  (7)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cezar Ouatu, despre relația cu iubita lui 

Recent, Cezar Ouatu a vorbit despre relația cu iubita lui, Raluca. Artistul a spus că este foarte dedicat acestei povești de iubire și că își dorește să devină tată. Acesta a mai spus că simte că Raluca este jumătatea lui. 

Sunt extrem de dedicat acestei relații. Mă văd tată alături de aceasta femeie. Ne dorim foarte mult. Este un om simplu, o arta sa găsești simplitatea într-un om. Este ideală. Simt cu adevărat că este ceea ce trebuie și ceea ce am nevoie o viață întreagă”, declara recent Cezar Ouatu, la Antena Stars. 

Sunt fericit, sunt împlinit. Stau și mă gândesc că nu sunt importanți anii din viață, ci viața din acei ani, cum îi petreci. Faptul că eu sunt alături de Raluca, și am fost alături de ea în momente grele, și construim împreună, ne ajutăm, atât din punct de vedere profesional, cât și personal… am senzația că ne înțelegem atât de bine de parcă am fi împreună de ceva ani”, a declarat Cezar Ouatu, în emisiunea „La Măruță”, acum doi ani.  

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton