; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cezar ouatu

Cezar Ouatu a câștigat prima ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”

16 February 2015

Cezar Ouatu a fost câștigătorul primei ediții din cel de-al saptelea sezon “Te cunosc de undeva!”. Noua echipă de concurenți este formată din Oana Sârbu, Lidia Buble, Alina Eremia, Bambi, Liviu Vârciu, Daniel Iordăchioae, Cezar Ouatu și Alb Negru.

cezar ouatu

Artiștii care au intrat în fascinanta lume a muzicii și vocilor live, Alina Eremia, Lidia Buble, Oana Sîrbu, surorile Denisa și Raluca Tănase de la Bambi, Andrei Ștefănescu și Kamara de la Alb Negru, Liviu Vârciu, Daniel Iordăchioae și Cezar Ouatu au cântat, în deschiderea ediției, câte un hit din repertoriul propriu, alături de cei patru jurați, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan. De asemenea, prezentatorii Alina Pușcaș și Cosmin Seleși au avut, la rândul lor, un moment special.

În prima ediție a show-ului, destinul a făcut ca Liviu Vârciu să simtă cum e să fie femeie si a trebuit sa se transforme în Maria Cârneci. Daniel Iordăchioae a început show-ul cu un personaj legendar, căruia rockul îi curge prin vene, Axl Rose, solistul trupei Guns ‘n Roses, iar Alina Eremia a fost Madonna. Lidia Buble și Oana Sârbu au cântat în travesti, ele întruchipându-i pe Connect-R, respectiv Bruce Springsteen. Fetele de la Bambi au fost Rita Ora și Iggy Azalea, iar băieții de la Alb NegruMariah Carey și Busta Rhymes. Câștigătorul ediției a fost Cezar Ouatu,care l-a întruchipat, pentru o seară, pe nemuritorul Dan Spătaru.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare