; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Catherine Steadman   Ceva in Apa   coperta fata   c1

„Ceva în apă”, cartea actriței Catherine Steadman din serialul „Dowton Abbey”, apare la Editura Nemira

04 April 2019

Cartea verii 2019 vine cu recomandarea lui Reese Whiterspoon, care a ales-o pentru clubul ei de lectură. Actrița Catherine Steadman, cunoscută din îndrăgitul serial „Dowton Abbey', își face debutul cu un thriller psihologic care a cucerit deja toată lumea: „Ceva în apă'.

 Vezi galeria foto >

Ești în luna de miere perfectă în Bora Bora, alături de bărbatul pe care îl iubești, și dați peste ceva care vă poate schimba viața în bine sau vă poate distruge. Tu ce ai face? Erin și Mark, doi oameni normali, îndrăgostiți până peste cap, pleacă în luna de miere, în ciuda problemelor financiare care îi așteaptă la întoarcere. Dar la o sesiune idilică de scufundări dau peste o valiză care îi poate face peste măsură de bogați. De aici, visul se transformă în coșmar, paradisul în fundalul unui adevărat thriller, iar Erin și Mark se trezesc prinși într-un vârtej de conspirații, personaje misterioase și periculoase, spionaj. Tot ce știau unul despre celălalt va fi pus la îndoială.

Vândut deja în peste 10 țări, drepturile de ecranizare ale romanului au fost achiziționate de Hello Sunshine, compania deținută de Reese Whiterspoon, care a mai produs lungmetrajul „Gone Girl' și serialul „Big Little Lies' pentru HBO.

„Ceva în apă' apare la Editura Nemira, în imprintul Armada, în luna mai 2019, în traducerea lui Gabriel Pavel.

Catherine Steadman. Foto: Ori Jones

Catherine Steadman, actriță londoneză, este cunoscută pentru rolurile sale din „Downton Abbey' și „Tutankhamun', precum și pentru aparițiile în serialele „Breathless', „The Inbetweeners', „The Tudors' și „Fresh Meat'. Thrillerul psihologic Ceva în apă este primul său roman și a devenit deja un bestseller internațional.

Puteți vedea mesajul autoarei pentru cititorii din România aici:

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare