; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Medana si robi

Cerere în căsătorie, în semifinala „Temptation Island – Insula iubirii”

28 July 2016

Miercuri, 27 iulie, Antena 1 a difuzat penultima ediție a sezonului 2 din „Temptation Island – Insula iubirii'. În cadrul emisiunii, două dintre cele patru cupluri ajunse până în acest punct s-au confruntat cu efectele celor două săptămâni petrecute pe insule diferite. Ultima ediţie va fi difuzată joi, 28 iulie, de la 20.30, pe Antena 1.

medana si robi

Deşi credeau că între ei nu mai poate fi reparat nimic, Robi a hotărât să nu se abată de la planul inițial, acela de a o cere de soție pe Medana: deşi lui Radu Vâlcan i-au spus că vor pleca de pe insulă ca doi prieteni, Robi a cerut-o în căsătorie, în genunchi, iar răspunsul a fost pozitiv.

Copyright Mihai Stetcu_Antena1_INSULA IUBIRII 2_20151101_0455

Relația dintre Elena şi Saşa s-a dovedit a fi distrusă cu mult timp înainte ca cei doi să participe la emisiune. Ultima noapte în Thailanda a fost una plină de reproşuri şi învinuiri. Tot aseară, concurenții şi-au luat la revedere de la ispite. În această seară, de la ora 20.30, telespectatorii Antena 1 vor putea vedea cum va reacționa Loredana când Hamude îi va spune tot ceea ce a simțit când a văzut-o cedând ispitei. Dacă o va ierta sau nu, telespectatorii Antena 1 vor afla în această seară, în ultima ediție a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare