Homepage  / Seriale turceşti

Ceren Yilmaz, peripeții în timpul filmărilor pentru serialul turcesc „Promisiunea”, de la Kanal D. „Nu știu cum am reușit”

Ceren Yilmaz, peripeții în timpul filmărilor pentru serialul turcesc „Promisiunea”, de la Kanal D. „Nu știu cum am reușit”
6

de Cristina Țapu,

Serialul turcesc „Promisiunea” promite să îi țină pe fani în fața micilor ecrane. Noul serial de la Kanal D, a cărui premieră e programată luni, 13 noiembrie, o are în rolul principal pe Ceren Yilmaz. Pentru frumoasa actriță, filmările nu au fost lipsite de peripeții, aceasta fiind marcată de una dintre secvențele dificile pe care a trebuit să le filmeze.

„Promisiunea”, noul serial turcesc care își face debutul la Kanal D

Începând de luni, 13 noiembrie, telespectatorii Kanal D vor fi martorii unei experiențe unice, odată cu lansarea celui mai așteptat serial turcesc, „Promisiunea”. Premiera va avea loc în această seară, la Kanal D, la ora 20.00 și va marca debutul unei călătorii în peisajul spectaculos al regiunii Anatolia.

Serialul „Promisiunea” aduce în prim plan o distribuție remarcabilă, iar una dintre cele mai strălucitoare apariții este Ceren Yilmaz, actrița care va cuceri inimile publicului român cu interpretarea sa captivantă a tinerei Zumrut, o femeie cu o forță și sensibilitate remarcabile. Rolul său a presupus o pregătire intensivă, cu toate provocările aduse de vremea aspră a Anatoliei, unde temperaturile pot scădea până la -20 de grade Celsius.

Cel mai dificil a fost lupta cu vremea. Am filmat în regiunea Anatolia, în Ürgüp, și filmările au început pe timpul iernii, când frigul a atins cote extreme. Am avut o zi de filmare care a fost o adevărată provocare. Scenele au început seara și s-au încheiat în zorii zilei următoare. În acea scenă, purtam doar o rochie de mireasă din tul, în timp ce afară erau -7, -8 grade. Nu știu cum am reușit să ducem la bun sfârșit acea secvență, pentru că tremuram de frig, dar când am ajuns la hotel, am plâns sub dușul fierbinte timp de o oră”, a mărturisit Ceren Yilmaz.

ceren-yilmaz-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Promisiunea”, serial Kanal D. Programul de difuzare

Rolul interpretat de frumoasa Ceren Yilmaz în „Promisiunea” a atras atenția celor mai importanți producători de film din Turcia. Telespectatorii Kanal D o vor îndrăgi în interpretarea lui Zümrüt Kuloğlu, o tânără inocentă care încearcă să-și ajute familia în ciuda presiunilor mamei sale de a se căsători cu bărbați bogați pentru a scăpa de sărăcie. Aventurile și încercările lui Zümrüt vor aduce un plus de dramatism și suspans serialului.

Nu ratați premiera serialului „Promisiunea” luni seară, 13 noiembrie, de la ora 20:00, la Kanal D. Producția va putea fi urmărită de luni până joi, în fiecare săptămână.

Sursă foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton