Homepage  / Televiziune

Insula iubirii 2023. Surpriză la ceremonia ghirlandelor. Ce s-a întâmplat după ce ispitele și-au ales preferații

Insula iubirii 2023. Surpriză la ceremonia ghirlandelor. Ce s-a întâmplat după ce ispitele și-au ales preferații
7

de Roxana Mirea,

Insula iubirii, sezonul 7, a avut premiera aseară, 22 iunie 2023, iar tensiunile dintre concurenți și-au făcut simțită prezența încă de la început. Cele cinci cupluri care au venit să își testeze iubirea au făcut cunoștință cu ispitele din acest sezon, iar ceremonia ghirlandelor a scos la iveală multe temeri. Încă de la început, unii dintre concurenți nu s-au mai simțit așa de siguri pe ei.

Una dintre cele mai stresate concurente a fost Maria, al cărei iubit a primit o atenție deosebită din partea celor mai multe ispite.

Ghirlandele au fost oferite la Insula iubirii – 23 iunie 2023

Insula Iubirii, sezonul 7, a avut premiera aseară, 22 iunie 2023, la Antena 1, iar cuplurile au cunoscut ispitele. Ulterior, concurenții din cuplu urmează să fie despărțiți și să petreacă 21 de zile alături de ispite. După ce Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii, a anunțat venirea ispitelor, Răzvan Kovacs, care a venit la Insula iubirii cu iubita lui, Ema, l-a recunoscut pe amicul său Romeo, care a venit pe insulă în rolul de ispită. Totodată, el a recunoscut-o și pe ispita Adriana, pe care a salutat-o.

Ați venit să vă testați relația, dar și pe voi înșivă. Este momentul să cunoașteți cele 20 de ispite cu care veți locui în următoarele 21 de zile. Sunt aici să vă ajute să răspundeți la întrebările pe care vi le-ați pus atunci când ați venit în Thailanda. Dragii mei, a sosit momentul să le cunoașteți!”, le-a spus Radu Vâlcan concurenților, potrivit a1.ro.

Sunt seducătoare, incitante, puternice și sigure pe ele. Știu să asculte, să observe și să înțeleagă. Știu să comunice , să flirteze și să stârnească pasiuni. Sunt ispite care nu se vor da înapoi de la nimic. Vor îndrăzni la orice. Vor pune în joc totul, vor lupta pentru cine le place. Acolo unde este loc, vor cuceri”, a mai spus Radu Vâlcan despre ispite.

Insula iubirii 2023. Surpriză la ceremonia ghirlandelor. Ce s-a întâmplat după ce ispitele și-au ales preferațiiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Marius, concurentul pe care au pus ochii ispitele

Ceremonia ghirlandelor a fost una destul de tensionată. Ispitele masculine au fost primele care au oferit ghirlandele fetelor din cuplu, arătându-și astfel interesul față de ele. Bianca și Ema au primit cele mai multe ghirlande, punând tensiune pe umerii iubiților lor. Pe de altă parte, ispitele feminine și-au îndreptat atenția în mod special spre Marius. Cinci fete l-au ales, iar iubita lui, Maria, a părut foarte stresată de acest lucru, în ciuda faptului că a încercat să își păstreze calmul.

La finalul filmărilor din acea seară alături de Radu Vâlcan, în mașina care îi ducea către hotel, Maria și Marius au avut parte de o conversație mai diferită față de cele purtate în fața ispitelor și a prezentatorului tv.

Recunoaște în fața națiunii: sunt eu cea mai tare ispită pentru tine?”, îl întreabă Maria pe Marius.

De ce te prostești? Văzuși camera asta și gata te-au luat puterile?”, îi răspunde Marius partenerei sale cu care a venit pe Insulă. „Păi ce vrei să zic?”, răspunde ea. „Nimic!”, spune el.

Trebuie amintit faptul că Maria și Marius s-au cunoscut la „Mireasa”, sezonul 4 și au ajuns chiar până în finală. Ei au ales să nu se căsătorească în cadrul show-ului matrimonial, iar prezența lor la Insula iubirii se datorează Mariei, care încă nu are încredere deplină în partenerul ei.

Pe de altă parte, Răzvan și Iulian au primite câte două ghirlande, în timp ce Marius Moise a primit doar una. Însă, Bogdan nu a primit nicio ghirlandă, chiar dacă iubita lui, Claudia, a primit două din partea ispitelor masculine.

Insula iubirii 2023. Surpriză la ceremonia ghirlandelor. Ce s-a întâmplat după ce ispitele și-au ales preferațiiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 7

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton