; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Premiile Oscar

Ceremonia de decernare a Premiilor Oscar va fi transmisă de HBO

27 February 2014

Premiile OscarHBO România va transmite în direct și în exclusivitate cea de-a 86-a ediție a Premiilor Academiei Americane de Film.

Ceremonia de decernare va fi transmisă live, în limba originală, nedublat, în noaptea de duminică, 2 martie, spre luni, de la ora 3:30, și va fi precedată de o transmisiune specială, în direct de pe covorul roșu, începând cu ora 2:00.

Filmele “Gravity” și “American Hustle” conduc lista nominalizărilor cu câte 10 categorii fiecare. Cele două titluri sunt urmate îndeaproape de “12 Years a Slave”.

Printre actorii nominalizați la premiul cel mai bun actor într-un rol principal' se numără și Matthew McConaughey, câștigător al Globului de Aur pentru rolul său din filmul “Dallas Buyers Club” și personajul principal al producției originale HBO, “True Detective” / “Detectivii din Louisiana”.

HBO va difuza marți, 4 martie, de la ora 20:00 varianta editată și subtitrată a Premiilor Academiei Americane de Film, ediția 2014.

A 86-a Gală a Premiilor Oscar va avea loc pe 2 martie, la Dolby Theatre (Kodak Theatre) din Los Angeles, și va fi prezentată de Ellen DeGeneres, actriță și vedetă de televiziune, prezentatoarea emisiunii The Ellen Show'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare