; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ceremonia de decernare a Oscarurilor, în direct la HBO

20 February 2013

A 85-a Gală a Premiilor Oscar va avea loc pe 24 februarie, la Dolby Theatre (Kodak Theatre) din Los Angeles, şi va fi prezentată de Seth MacFarlane, creatorul serialelor de animatie “Family Guy” şi “American Dad”. HBO România va transmite în direct şi în exclusivitate Premiile Academiei Americane de Film.

Telespectatorii canalului HBO au ocazia să afle primii câştigătorii premiilor Oscar, cel mai important eveniment din industria cinematografică.

Ceremonia de decernare va fi transmisă live, în limba originală, nedublat, în noaptea de duminică, 24 februarie, spre luni, de la ora 3:30, şi va fi precedată de o transmisiune specială, în direct de pe covorul roşu, începând cu ora 2:00.

HBO va difuza marţi, 26 februarie, de la ora 20:00 varianta editată şi subtitrată a Premiilor Academiei Americane de Film, ediţia 2013.

Lista nominalizărilor pentru cea de-a 85-a ediţie a premiilor Oscar a fost anunţată pe 10 ianuarie, într-o conferinţă de presă, de către actorii Emma Stone şi Seth MacFarlane (foto). Evenimentul a avut loc la Samuel Goldwyn Theatre din Beverly Hills, Los Angeles.

OSCAR 2013| Lista completă a nominalizărilor

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare