; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Céline Dion va cânta o melodie pentru coloana sonoră a filmului „Frumoasa și Bestia”

Céline Dion va cânta o melodie pentru coloana sonoră a filmului „Frumoasa și Bestia”

24 January 2017

Céline Dion – câștigătoare a cinci premii Grammy și una dintre cele mai bine vândute artiste – va interpreta o melodie nouă, „How Does A Moment Last Forever', care va fi inclusă pe coloana sonoră a filmului live-action „ Frumoasa și Bestia'.

Scrisă de compozitorul Alan Menken, câștigător de opt ori al premiului Oscar („The Little Mermaid', „Aladdin') și de Tim Rice, laureat al trei premii Oscar („The Lion King', „Evita'), piesa „How Does A Moment Last Forever' este o baladă emoționantă despre păstrarea momentelor prețioase ale vieții.

Porțiuni ale acestei noi piese sunt auzite pe tot parcursul filmului, fiind inserate diferite acorduri, înainte să debuteze la finalul filmului varianta completă a cântecului lui Dion.

„Să fac parte din versiunea originală a filmului «Frumoasa și Bestia» a fost o experiență magică în viața mea și sunt cu adevărat onorată să fac parte iar din această nouă versiune a filmului', spune Céline Dion.

[Not a valid template]Directorul departamentului muzical al Walt Disney Studios Motion Pictures Production, Mitchell Leib, i-a propus artistei acest proiect cu ideea ca ea să înregistreze una dintre cele trei piese noi scrise pentru film.

„Céline a fost alegerea unanimă a realizatorilor filmului și a studioului pentru a interpreta acest cântec, iar toți cei implicați în crearea filmui au fost încântați că Céline a acceptat să facă parte din această nouă adaptare live-action a poveștii', a spus Leib.

Pentru filmul de animaţie, Dion a interpretat împreună cu Peabo Bryson duet-ul original din „Frumoasa şi Bestia' – melodia impresionantă a lui Alan Menken cu versurile de neuitat ale lui Howard Ashman, câştigător a două premii Oscar. Cântecul a devenit imediat un adevărat clasic, fiind premiat cu un Oscar, un Glob de Aur şi trei premii Grammy. Menken a inclus pe coloana sonoră şi noi înregistrări ale cântecelor clasiced din versiunea animată, semnate de el şi Ashman.

Filmul „Frumoasa și Bestia', distribuit de Forum Film România, va avea premiera pe 17 martie 2017, fiind disponibil în format 3D (subtitrat şi dublat) şi IMAX 3D (subtitrat).

Pe lângă Emma Watson, care interpretează rolul principal, alţi actori renumiţi vor da voce obiectelor neînsufleţite, care o ajută pe Belle în aventura ei: Gugu Mbatha-Raw (Plumette, ştergătorul de praf cu pene), Ewan McGregor (Lumiere, sfetnicul), Emma Thompson (Doamna Potts, ceainicul) şi Ian McKellen (Cogsworth, ceasornicul). Kevin Kline îl va interpreta pe Maurice, tatăl lui Belle, iar Josh Gad va fi Lefou.

Trailere:

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole: Trailer: Versiunea live-action a animaţiei Frumoasa şi Bestia', lansată de Disney în martie 2017

Ewan McGregor și Stanley Tucci vor juca în „Frumoasa și bestia'

Emma Thompson s-a alăturat distribuției de la „Frumoasa și bestia'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare