Homepage  / Vedete străine

Céline Dion a pozat pentru coperta revistei Vogue. Imagini inedite cu artista: „Astăzi sunt o femeie puternică!”

Céline Dion a pozat pentru coperta revistei Vogue. Imagini inedite cu artista: „Astăzi sunt o femeie puternică!”
11

de Cristina Țapu,

Vești bune pentru fanii artistei Céline Dion! Cântăreața are un tonus extraordinar, o energie debordantă și nu lasă boala de care suferă să pună punct proiectelor sale ambițioase. Spre surprinderea tuturor, Céline Dion a acceptat să pozeze pentru coperta revistei Vogue din Franța, iar declarațiile pe care le-a făcut în cadrul interviului sunt unele emoționante.

Céline Dion a pozat pentru coperta revistei Vogue din Franța

Céline Dion a fost nevoită să renunțe la multe dintre concertele sale din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Vedeta a fost diagnosticată cu sindromul omului rigid, o afecțiune autoimună care a împiedicat-o să facă ceea ce iubește cel mai mult – să aducă bucurie fanilor prin cântecele și spectacole. În interviul acordat revistei Vogue, artista a făcut numeroase confesiuni impresionante.

celine-dionIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

A recunoscut că merge la psiholog chiar și de cinci ori pe săptămână și a subliniat că speră într-o vindecare miraculoasă, deși nu există un tratament clar pentru maladia de care suferă.

„Sunt onorată să fac o ședință foto pentru Vogue Franța. Sunt foarte mândră că, la 55 de ani, mi s-a cerut să-mi dezvălui frumusețea. Dar ce este frumusețea? Frumusețea ești tu, sunt eu, este ceea ce este în interior, sunt visele noastre, este ziua de azi. Astăzi, sunt o femeie care se simte puternică și pozitivă în ceea ce privește viitorul”, a declarat artista, în paginile revistei Vogue.

Celine Dion a pozat provocator pentru coperta revistei, purtând o cămasă suprdimensionată deschis, care i-a lăsat bustul la vedere, o pereche de pantaloni foarte scurți și dresuri negri. Deși a trecut prin multe obstacole și a avut fluctuații în greutate, Celine nu și-a pierdut farmecul și optimismul debordant.

Artista va lansa un documetar în cara va prezenta viața sa după teribilul diagnostic

Mai mult decât atât, Celine Dion va lansa în curând un nou documentar, „I Am: Celine Dion”, în care celebra cântăreaţă pop de origine canadiană doreşte să sensibilizeze publicul asupra bolii care o împiedică să mai susţină turnee.

Aceşti ultimi doi ani au fost o adevărată provocare pentru mine, de la descoperirea bolii mele şi până la a învăţa să trăiesc cu ea şi de a o gestiona, fără să o las să mă definească”, a declarat într-un comunicat.

Documentarul „I Am: Celine Dion”, este regizat de americanca Irene Taylor şi a fost filmat timp de „peste un an”, au detaliat reprezentanţii grupului Amazon. „Data de lansare pe serviciul Prime Video va fi anunţată ulterior”, au adăugat ei.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton