Homepage  / Vedete / Vedete străine

Celine Dion, în pericol? Artista trăiește în Las Vegas, dar se ascunde de ochii curioșilor

Celine Dion, în pericol? Artista trăiește în Las Vegas, dar se ascunde de ochii curioșilor

de Andra Stana,

Celine Dion se lăuda până acum cu faptul că era ca o carte deschisă pentru fanii ei. Cu toate acestea, în ultima perioadă, artista a demonstrat că există totuși limite care nu pot fi depășite când vine vorba de viața ei privată.

Celine Dion trăiește de ani buni în Las Vegas. Acolo, cântăreața a apelat la un truc pentru a sta departe de ochii curioșilor. A creat în jurul locuinței sale o grădină secretă, scrie purepeople.com.

În ultima perioadă, artista și-a anulat mai multe concerte și a stat departe de fanii ei. Aceștia sunt îngrijorați pentru sănătatea starului, cu atât mai mult cu cât Dion nu a apărut nici în mass-media cu vreo informație nouă despre starea ei. Mai mult, recent au apărut zvonuri cu privire la niște spasme musculare severe care ar împiedica-o să se întoarcă pe scenă.

Unde locuiește acum Celine Dion

În Nevada, artista de 53 de ani trăiește în mijlocul unui paradis. Totul ar fi fost gândit pentru a se ascunde astfel de restul lumii.

La începutul anilor 2000, Celine Dion a părăsit vila incredibilă în care locuia, în Florida, și s-a mutat în Las Vegas. Cântăreața se pregătea atunci pentru noua ei viață după ce și-a acceptat rezidența permanentă pe scena Colosseumului de la hotelul Caesars Palace.

Apoi a venit o a doua reședință apoi, împotriva tuturor așteptărilor, o a treia, anunțată de această dată la nou-nouțul Resorts World pentru noiembrie 2021; premiera a fost reprogramată din cauza problemelor de sănătate ale lui Celine Dion.

În timp ce așteaptă să se poată întoarce în fața scenei, Celine Dion se odihnește în casa ei, alături de familia sa. În Las Vegas se află acum sora ei, Linda, copiii ei René-Charles (21 de ani), respectiv Nelson și Eddy (11 ani).

Celine Dion s-a baricadat în reședința din Las Vegas

Moșia în care locuiește Celine Dion în Nevada o ajută pe această să trăiască ca și cum ar fi baricadată, departe de paparazzi și curioși. Este destinată găzduirii oamenilor bogați care își doresc să trăiască în liniște.

„Întregul cartier este protejat de ziduri înalte și de o barieră de care pot trece doar locuitorii cartierului și oaspeții lor”, scrie sursa citată.

În acest univers închis, Celine Dion are norocul să aibă aproape tot ce are nevoie. Vorbim aici despre acces la restaurante, teren de golf, magazine și chiar, în curând, un mini aeroport privat.

În 2018, site-ul Closer Weekly a dezvăluit că artista urma să se mute într-o casă nouă. Paris Match scrie despre faptul că fostul soț al vedetei, Rene Angelil, a fost cel care își dorea să trăiască departe de vecinii curioși.

„René negociase cumpărarea primei parcele cu un milion de dolari. Apoi, pe a doua a dat 5 milioane. A treia parcelă l-a ajutat să ține departe vecinii”, scrie sursa citată.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton