Homepage  / Vedete străine

Céline Dion, cu ochii în lacrimi, în documentarul despre boala care i-a schimbat viața. „I Am: Céline Dion” ajunge pe Prime Video în iunie

Céline Dion, cu ochii în lacrimi, în documentarul despre boala care i-a schimbat viața. „I Am: Céline Dion” ajunge pe Prime Video în iunie
17

de Cristina Țapu,

Céline susține că este pregătită să dezvăluie totul despre lupta pe care o poartă și izbucnește în lacrimi în trailerul emoționant al documentarului „I Am: Celine Dion”, produs de Amazon MGM Studios în ultimele luni.

Céline Dion, confesiuni dureroase despre bătălia cu sindromul persoanei rigide

Documentarul va fi disponibil pe Prime Video începând cu 25 iunie și va dezvălui pentru prima dată detalii despre diagnosticul lui Dion: sindromul persoanei rigide.

După ce a amânat mai multe date din turneul său european în decembrie 2022, Dion a anunțat că a fost diagnosticată cu această tulburare neurologică, care i-a paralizat nu doar o parte din mușchi, ci și viața. Boala cauzează spasme care îi afectează capacitatea de a merge și de a-și folosi corzile vocale pentru a cânta așa cum obișnuia. Boala o ține astfel departe de ceea ce iubește cel mai mult: scena și publicul.

Celine Dion pe scena premiilor Grammy 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Trailerul include imagini de arhivă și din culise de-a lungul carierei lui Dion, precum și noi interviuri în care celebra cântăreață apare în ipostaze vulnerabile nemaivăzute până acum: în haine de casă, fără machiaj, vorbind despre boala care i-a dat complet viața peste cap și a aruncat-o în brațele disperării.

La un moment dat, artista izbucnește în lacrimi povestind despre provocările recente legate de starea sa de sănătate: „Nu este greu să faci un spectacol, să știi. Este greu să anulezi un spectacol. Muncesc din greu în fiecare zi. Dar trebuie să recunosc, a fost o lupta. Îmi lipsește scena atât de mult. Oamenii, mi-e dor de ei. Dacă nu pot să alerg, voi merge pe jos. Dacă nu pot merge, mă voi târî. Nu ma voi opri.”, mărturisește artista, cu ochii în lacrimi.

Documentarul va fi disponibil pe Prime Video începând cu 25 iunie

Potrivit Prime Video, documentarul nu își propune să ofere o privire de ansamblu asupra vieții și carierei lui Dion. În schimb, se va concentra pe momentul crucial în care existența artistei este pusă sub semnul întrebării după primirea unui diagnostic cumplit. Acțiunea se desfășoară pe parcursul a aproximativ un an și relatează lupta lui Dion cu o afecțiune neurologică rară care afectează creierul și măduva spinării.

Céline Dion suferă de sindromul persoanei rigide sau boala Moersch-Woltman. Este o tulburare neurologică rară, caracterizată prin rigiditatea progresivă. Specialiștii nu au putut stabili exact o cauză specifică a acestei afecțiuni, din cauza numărului mic de cazuri care a fost înregistrat în întreaga lume.

Vedeta a recunoscut că merge la psiholog chiar și de cinci ori pe săptămână și a subliniat că speră într-o vindecare miraculoasă, deși nu există un tratament clar pentru maladia de care suferă.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton