Homepage  / Vedete străine

Celine Dion ar putea cânta în deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris. Ce surpriză le pregătește fanilor

Celine Dion ar putea cânta în deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris. Ce surpriză le pregătește fanilor
9

de Cătălina Matei,

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară de la Paris ar putea include în programul său un moment cu totul special. Este posibil ca Celine Dion, care a avut apariții tot mai rare în public din cauza problemelor de sănătate, să urce pe scenă și să cânte.

Revenire emoționantă! Celine Dion ar putea cânta în deschidera Jocurilor Olimpice de la Paris

Pe 26 iulie are loc unul dintre cele mai așteptate evenimente din lumea sportului: ceremonia deschidere a Jocurilor Olimpice de vară de la Paris. Iar cei de la Variety au anunțat că programul artistic ar putea includ o surpriză de proporții. Mai precis, Celine Dion ar putea urca pe scenă și ar cânta.

În același timp, și preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a declarat, marţi, la France 2, că „ar fi o veste formidabilă” dacă Celine Dion ar participa vineri la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, afirmând că aceasta este un „artist imens”.

Aş fi extrem de fericit dacă ea ar putea participa la această ceremonie de deschidere, ca toţi compatrioţii noştri”, a declarat preşedintele francez, fără a dori însă să „dezvăluie surprizele” prevăzute pentru spectacolul de pe Sena pus la cale de Thomas Joly, potrivit News.ro.

De altfel, Celine Dion a fost văzută recent la Paris, cazată la hotelul Royal Monceau din apropierea Champs-Élysées, același loc în care este și Lady Gaga, un alt artist de renume care ar putea fi implicat în ceremonia de deschidere.

Deși detaliile specifice ale spectacolului lui Dion sunt încă secrete, speculațiile sugerează că ar putea avea un rol important în evenimentul de vineri. Această apariție ar marca un moment emoționant pentru Dion și fanii săi, având în vedere că artista nu a mai performat de la diagnosticarea sa.

Celine Dion, care suferă de sindromul persoanei rigide, o afecţiune neurologică care îi afectează vocea şi care a obligat-o să se retragă de pe scene, nu a mai urcat pe scenă din 8 martie 2020 la Newark, în Statele Unite.

Celine Dion pe scena premiilor Grammy 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Foto: Hepta

Imagini dureroase cu Céline Dion în timpul unei crize 

O scenă din noul documentar al lui Celine Dion evidențiază realitatea sfâșietoare a luptei acesteia cu boala. Lupta cântăreței cu sindromul persoanei rigide (SPS) a fost documentată în documentarul Amazon Prime „I Am: Celine Dion”, oferind telespectatorilor o privire asupra modului de viață al lui Celine în timp ce învață să gestioneze totul.

Artista, în vârstă de 56 de ani, a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide în 2022. Tulburarea neurologică autoimună este extrem de rară, estimându-se că afectează doar o persoană la un milion. Ea face ca mușchii să se rigidizeze progresiv și să aibă spasme, creează dureri cronice severe și reduce mobilitatea.

Într-o anumită scenă, Celine Dion zace pe o masă de masaj plângând și având spasme incontrolabile, în timp ce personalul medical încearcă frenetic să calmeze o criză prelungită care are loc în timpul unei ședințe de terapie fizică.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton