Homepage  / Vedete străine

Celine Dion, apariție-surpriză la Premiile Grammy! Artista a fost condusă pe scenă de fiul ei cel mare, Rene-Charles

Celine Dion, apariție-surpriză la Premiile Grammy! Artista a fost condusă pe scenă de fiul ei cel mare, Rene-Charles
19

de Cătălina Matei,

La scurt timp după ce a anunțat că va lansa un documentar în care face dezvăluiri despre boala care a ținut-o departe de public, Celine Dion a avut o apariție-surpriză la Premiile Grammy 2024. Totul a fost ținut secret de către organizatori.

Cea de-a 66-a ediţie a galei Grammy Awards a avut loc duminică, la Los Angeles, iar unul dintre cele mai surprinzătoare momente a fost cel al apariției lui Celine Dion. Artista în vârstă de 55 de ani, care s-a retras din lumina reflectoarelor din cauza problemelor de sănătate, a fost extrem de emoționată când a pășit pe scenă pentru a prezenta Albumul Anului, la premiile Grammy 2024.

Celine Dion a prezentat premiul pentru cel mai bun album al anului, care i-a revenit lui Taylor Swift – „Midnights”. Iar cel care a condus-o pe scenă a fost chiar fiul său mai mare, René-Charles, în vârstă de 23 de ani.

celine-dion-aparitie-surpriza-la-premiile-grammy-2024-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

Artista, care a purtat o haină aurie, oversize, peste o rochie albă, a avut un discurs extrem de emoționant și a fost aplaudată la scenă deschisă, minute în șir.

Vă mulțumesc! Și eu vă iubesc! Arătați minunat. Când spun că sunt fericită să fiu aici, chiar vorbesc din toată inima.

Cei care au fost destul de binecuvântați să fie aici, la premiile Grammy, nu trebuie niciodată să uite imensa bucurie și iubire pe care muzica o aduce în viața noastră și a oamenilor din toată lumea!”, a rostit Celine Dion pe scena Premiilor Grammy.

Taylor Swift, criticată pentru gestul față de Celine Dion 

Taylor Swift a câștigat și a intrat în istorie la ediția din acest an a premiilor Grammy, gală care a avut loc duminică, 4 februarie 2024, luând acasă cel de-al patrulea premiu pentru „Albumul anului”. 

Taylor Swift a fost cu adevărat șocată de victorie și nu s-a gândit să o îmbrățișeze pe prezentatoarea Celine Dioncare și-a făcut prima apariție publică după ceva timp pentru a anunța categoria – ceea ce a dus la un moment oarecum stânjenitor pentru cei care priveau, potrivit ET.

Taylor Swift, criticată pentru gestul față de Celine Dion Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 19

Când Swift a urcat pe scenă – însoțită de co-scriitorul ei frecvent Jack Antonoff și de colaboratoarea ei de la „Snow on the Beach”, Lana Del Rey – a părut uimită și a acceptat premiul de la Celine Dion, care s-a oprit pentru o secundă, într-un moment care a părut perfect pentru o îmbrățișare între două artiste.

Celine Dion, documentar despre boala care i-a afectat cariera și viața personală

Diagnosticată cu sindromul persoanei rigide (SPR) în urmă cu trei ani, Celine Dion a trecut printr-o perioadă extrem de grea. Boala i-a afectat atât viața persoanlă cât și cea profesioanlă, iar celebra artistă face mai multe dezvăluiri într-un documentar, „I Am: Celine Dion”, ce va fi lansat în curând pe Amazon Prime.

 „Aceşti ultimi doi ani au fost o adevărată provocare pentru mine, de la descoperirea bolii mele şi până la a învăţa să trăiesc cu ea şi de a o gestiona, fără să o las să mă definească”, a declarat într-un comunicat Celine Dion, în vârstă de 55 de ani, care suferă de sindromul persoanei rigide (SPR), o tulburare neurologică rară.

Cum se simte Celine DionIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 19

În comunicatul publicat de cei de la TheGuardian, artista mai precizează: „În timp ce drumul spre reluarea carierei mele de cântăreaţă continuă, am înţeles cât de mult îmi lipsea acest lucru, să pot să îmi văd fanii. În timpul acestei absenţe, am decis să documentez această parte a vieţii mele, să încerc să îi sensibilizez pe oameni în legătură cu această boală puţin cunoscută şi să îi ajut pe cei cu care împărtăşesc acest diagnostic”.

Documentarul „I Am: Celine Dion”, este regizat de americanca Irene Taylor şi a fost filmat timp de „peste un an”, au detaliat reprezentanţii grupului Amazon. „Data de lansare pe serviciul Prime Video va fi anunţată ulterior”, au adăugat ei.

Foto: Hepta, Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton