; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Celia se află de două săptămâni în spital după infecţia cu COVID 19. Ce mesaj a transmis artista

Celia, de două săptămâni în spital după infecţia cu COVID 19. „În momentele de disperare…”

05 April 2021

Celia este unul dintre artiștii care nu au reușit să ocolească infectarea cu COVID-19. Tânăra a povestit, prin intermediul unui mesaj plin de emoție publicat pe pagina sa de Facebook, că medicii din spitalul din Deva i-au salvat familia.

Una dintre cântăreţele cunoscute și apreciate de la noi, Celia a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care a explicat – fără ocolișuri – că fost internată timp  de două săptămâni în spital, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Nu a fost singura care a avut de suferit: Celia a mărturisit că și mama ei a avut probleme cu sănătatea.

 

Experiența COVID-19 a fost un cosmar pentru mine/noi.
Totusi n-am cuvinte sa multumesc Lui Dumnezeu ca a îngăduit …

Posted by Celia on Sunday, April 4, 2021

 

„Experienţa COVID-19 a fost un coșmar pentru mine/noi. Totuşi n-am cuvinte să mulţumesc lui Dumnezeu că a îngăduit să ne mai avem unii pe alţii, să rămână şi mama lângă noi. Dumnezeu a lucrat prin oamenii care ne-au îngrijit, cărora nu ştiu cum le voi putea mulţumi, însă ii voi purta în rugăciuni. Am fost internaţi mai bine de două săptămâni în Spitalul din Deva, secţia Infectioase şi ştiu că nimic nu a fost întâmplător. Oamenii de acolo pur şi simplu ne-au dat putere şi ne-au şters lacrimile…. de la infirmiere, asistente, până la minunata Doamna dr. Oniciuc Antonela, cea care ţine închegată această echipă minunată, secţia Infecţioase fiind condusă cu mult profesionalism de către dânsa.

În momentele de disperare în care simţi că pierzi pe cei dragi, e atât de important să fii pe mâini bune. La noi a fost o întâmplare că am ajuns la Deva, însă pot spune că sigur nimic nu a fost întâmplator. Mulţumiri enorme promtitudinii dr. cardiologi de gardă prin care Dumnezeu face minuni, dr. Blaj Patricia. De asemenea, enorme mulţumiri Dr. Săceanu Oana Maria şi asistentei angelice care mi-a devenit bună prietenă Garofiţa Vizitiu, şi întregii echipe, regret că n-am reuşit să vă reţin tuturor numele, nici măcar feţele, vă vedeam doar ochii blânzi şi plini de compasiune. Vă mulţumim din inimă tuturor pentru rugăciuni! Multe ar mai fi de spus şi când voi mai prinde puţină putere, am să o fac poate într-un interviu! Dumnezeu să vă protejeze pe toţi!', a scris Celia, pe pagina sa de Facebook.

Tot pe Facebook, după ce fanii i-au transmis să se refacă și să revină cât mai repede în formă maximă, Celia a răspuns: „Vă mulțumesc tuturor, atât de multe cuvinte calde și încurajări… sunteți minunați, și eu vă doresc tot ce e mai bun, Dumnezeu să vă protejeze pe toți!'.

Pe numele ei adevărat Cristina Ioana Socolan, Celia şi-a început cariera în muzică în anul 2005, când s-a alăturat grupului muzical Elegance. Ulterior, ea a pus bazele proiectului Celia, acesta fiind şi pseudonimul adoptat de artistă în următoarea etapă a carierei sale.

Sursa foto: https://www.facebook.com/OfficialCelia

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare