; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Firicel & Celentano

„Las Fierbinţi”: Celentano se hotărăște să plece înspre soare-apune, via Dridu

10 March 2016

Joi seară, de la 20.00, Las Fierbinți' vine cu un episod senzațional, plin de umor de cea mai bună calitate. Celentano decide că este cazul să schimbe ceva în viața lui și se hotărăște să plece înspre soare-apune. Dar, mai întâi, trebuie să facă un popas în Dridu pentru a recupera o datorie mai veche.

Firicel & Celentano

Primarul Vasile va lua măsuri împotriva consătenilor care ascultă muzică la un volum prea ridicat. Deranjat de zarva făcută de săteni, acesta îl va lua pe Robi și va porni la pas de plimbare pentru a opri fenomenul.

Telespectatorii vor afla cum va decurge intenția lui Celentano de a părăsi localitatea și care va fi deznodământul muzical din Las Fierbinți', joi, de la 20.00, la Pro TV.

Imediat după, de la 21.00, primul episod Atletico Textila' aduce fotbalul și comedia sub același acoperiș. Echipa din Liga a patra va demonstra imediat că nu e destul să îți placă fotbalul, ci trebuie să și îl joci… bine.

Europa League ne aduce cu picioarele pe pământ și ne arată ce înseamnă fotbalul cu adevărat. De la 22.00, ai supermeci LIVE: Liverpool se luptă-n iarbă cu Manchester United, într-un meci cât o finală.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare