; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Outlander

Celebrul serial „Străina”/„Outlander” continuă! Se pregătește și sezonul al șaptelea

18 March 2021

Fanii premiatului serial „Străina', în original „Outlander', cu Sam Heughan (40 de ani) și Caitriona Balfe (41 de ani) în rolurile principale, au toate motivele să se bucure, pentru că rețeaua americană Starz a dat undă verde și pentru realizarea celui de-al șaptelea sezon, informează variety.com. 

 

Sezonul al șaselea al serialului lansat în 2014, care a primit, de-a lungul timpului, șase nominalizări la Globul de Aur și patru nominalizări la premiul Emmy, este în prezent în producție, dar filmările au fost amânate un timp din cauza pandemiei. Serialul este inspirat de seria literară „Outlander' (tradusă și în România), a scriitoarei Diana Gabaldon. Aceasta urmărește povestea lui Claire Randall (Caitriona Balfe), o tânără asistentă care se reîntâlnește cu soțul ei, Frank Randall (Tobias Menzies), la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial. Tulburați de ororile prin care a trecut omenirea și dornici să se regăsească reciproc, cei doi pleacă în Scoția, la Inverness, într-o a doua lună de miere. Claire descoperă însă un portal misterios, care o transportă în timp, în 1743, epocă în care va duce o viață paralelă și îl va cunoaște pe curajosul Jamie Fraser (Sam Heughan). 

 

Sezonul șapte va ilustra acțiunea celui de-al șaptelea volum al Dianei Gabaldon, intitulat „An Echo în the Bone' și va avea douăsprezece episoade. „Starz este hotărât să investească în povestiri îndrăznețe și să sublinieze prezența femeilor în fața și în spatele aparatului de filmat, prin programul nostru «Take the Lead»', a declarat Christina Davis, președinta diviziei Starz pentru programe originale. „Serialul de succes «Străina» întruchipează perfect inițiativa noastră, are un personaj feminin puternic și o echipă uimitoare de scenariști. Așteptăm cu nerăbdare să urmărim aventurile lui Claire și Jamie în America, în timpul Revoluției, precum și mai multe călătorii în timp în acest nou sezon', a adăugat aceasta. 

 

Sezonul al șaptelea îi va avea în distribuție, pe lângă Caitriona Balfe și Sam Heughan, pe Sophie Skelton și Richard Rankin. În prezent, Sam Heughan și Graham McTavish, colegul și prietenul lui (care l-a jucat pe impozantul Dougal MacKenzie în serial), pot fi văzuți în serialul documentar „Men in Kilts: A Roadtrip with Sam and Graham' (produs tot de Starz), o excelentă călătorie de-a lungul Scoției, presărată cu excursii inedite, glume și dansuri, menită să promoveze atracțiile turistice, istoria și obiceiurile Scoției. 

„Suntem extrem de încântați că Starz ne-a dat posibilitatea să continuăm aventura din «Străina» și suntem nerăbdători să vedem ce întâmplări ne rezervă sezonul al șaptelea nouă și fanilor', a spus Matthew B. Roberts, showrunnerul serialului.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare