; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

DMX

Celebrul rapper și actor DMX este menținut în viață cu ajutorul aparatelor după un infarct

05 April 2021

Rapperul DMX (50 de ani) – celebru din pelicule precum „Parteneri neobișnuiți' (cu Jet Li), „Să moară Romeo' sau „Foc încrucișat' – se zbate între viață și moarte, confruntându-se „cu probleme grave de sănătate', după ce a suferit un atac de cord vineri seară și a fost internat la Spitalul White Plains din New York, a declarat familia sa într-un comunicat obținut de People.

„Vă rugăm să îl puneți pe Earl „DMX' Simmons și pe noi în gândurile și rugăciunile dvs., precum și să ne respectați intimitatea, pe măsură ce ne confruntăm cu aceste provocări', a scris familia rapperului.

DMX se află în prezent în „stare vegetativă, [cu] insuficiență pulmonară și cerebrală și fără activitate cerebrală', a declarat managerul său, Nakia Walker, pentru The New York Times. „Ne rugăm doar', a spus Walker, menționând că unora dintre membrii familiei sale li s-a permis să-l viziteze în spital.

Rapperul s-a prăbușit vineri seara în propria casă și, după ce a fost resuscitat, a fost transferat la Urgență și conectat la aparate. Managerul său a declarat că nu știe ce anume i-a provocat infarctul masiv și nu a putut confirma zvonurile publicate de TMZ, despre o presupusă supradoză de droguri.

Sursa foto: https://www.facebook.com/dmx

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare