Homepage  / Vedete străine

Celebrul actor turc Burak Özçivit negociază cu Netflix. Tot ce știm despre noul său proiect

Celebrul actor turc Burak Özçivit negociază cu Netflix. Tot ce știm despre noul său proiect
7

de Ruxandra Dinca,

Burak Özçivit, unul dintre cei mai iubiți actori ai Turciei, poate fi văzut la noi în serialul „Dragoste infinită”, difuzat zilele acestea de Acasă Gold. Între timp, starul turc are succes, din 2019 încoace, cu serialul istoric „Kuruluş: Osman”, povestea unuia dintre fondatorii Imperiului Otoman. De ce nu a colaborat până acum cu nicio platformă digitală.

Burak Özçivit, în negocieri cu Netflix

Zilele acestea, pe celebrul actor turc îl putem revedea la Acasă Gold în serialul-hit „Dragoste infinită” (difuzat în fiecare zi, de la ora 19.00). Dar în Turcia, din 2019 încoace, Burak Özçivit (38 de ani) are succes în serialul istoric „Kuruluş: Osman”, povestea unuia dintre fondatorii Imperiului Otoman. Munca la această amplă producție de televiziune i-a ocupat lui Burak cea mai mare parte a timpului, așa se explică de ce, dintre actorii celebri ai Turciei, el este unul dintre puținii care nu a colaborat deloc cu platformele digitale.

Celebrul actor turc Burak Özçivit negociază cu Netflix. Tot ce știm despre noul său proiectIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Însă, potrivit tabloidelor turcești, situația e pe cale să se schimbe. În primul rând, Burak Özçivit s-ar fi certat recent cu producătorul de la „Kuruluş: Osman”, supărat că personajul său – care e eroul principal – ar fi fost trecut în plan secund în ultimul episod din sezonul 4 (difuzat săptămâna trecută). Până la urmă, după discuții și negocieri, părțile au revenit la sentimente mai bune, mai ales că acest „Kuruluş: Osman” va continua la toamnă cu sezonul 5.

Dar până atunci, Burak Özçivit ar fi primit oferta de a filma, vara aceasta, o peliculă pentru Netflix, „The Barber”. Și deși detaliile sunt încă puține, se pare că e vorba de un film de acțiune, povestea unui bărbat (Burak Özçivit) și a fiului său, rolul acestuia din urmă urmând să fie jucat de Mert Yazıcıoğlu („Trandafirul negru”, „ Iubirea: Curs pentru începători”).

Deși negocierile continuă, filmările pentru „The Barber” urmează să înceapă luna viitoare.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton