Homepage  / Vedete româneşti

Cele mai superbe ținute de la gala Premiilor TVmania 2023

Cele mai superbe ținute de la gala Premiilor TVmania 2023
17

de Roxana Mirea,

Vedetele au oferit o adevărată lecție de modă, la gala „Premiile TVmania”, eveniment special care a avut loc aseară, 14 noiembrie, la Hotelul Sheraton din București. Iată care au fost cele mai superbe ținute de la Premiile TVmania 2023.  

Cele mai superbe ținute de la Premiile TVmania 2023

Alina Ceușan 

Alina Ceușan a îmbrăcat o rochie superbă, neagră, care i-a pus în evidență silueta de invidiat. Rochia a avut mâneci lungi, transparente și a fost crăpată pe un picior.  

Alina Ceușan, la Premiile TVmania 2023

Irina Fodor 

Irina Fodor a atras privirile aseară, la Premiile TVmania 2023. Prezentatoarea emisiunilor „America/Asia Express” și „,Chefi la cuțite” a purtat o rochie neagră, lungă și mulată pe corp. Rochia a fost decupată pe un umăr, iar Irina a accesorizat-o cu o pereche de cercei lungi, care s-au potrivit de minune cu sandalele argintii, strălucitoare.  

Irina Fodor, la Premiile TVmania 2023

Ramona Olaru, Dani Oțil și Răzvan Simion 

Ramona Olaru, Dani Oțil și Răzvan Simion, trupa de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, au arătat elegant la evenimentul special de aseară. Ramona a fost o prezență strălucitoare, dar și foarte sexy, într-o rochie neagră, scurtă, cu accente argintii. Nici Dani Oțil și Răzvan Simion nu au fost mai prejos. Răzvan a arătat elegant într-un costum negru, cu dungi, și o cămașă albă. Dani, la fel de elegant și el, a optat pentru un costum albastru închis și un tricou negru.  

Cele mai superbe ținute de la Premiile TVmania 2023 (9)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Radu Vâlcan și Adela Popescu 

Radu Vâlcan și Adela Popescu au fpcut o figură extrem de frumoasă, la Premiile TVmania 2023. Adela a strălucit la propriu într-o rochie argintie, lungă. Ea a purtat și un sacou, pe care l-a ținut lejer pe umeri. Prin acest detaliu, ea s-a asortat cu soțul ei, care a optat pentru o combinație de alb și negru. 

Cele mai superbe ținute de la Premiile TVmania 2023 (16)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 17

Ioana Petric, Gabriela Marin și Alexandra Elena Gherase 

Fetele de la „Cronica Cârcotaților” au îmbrăcat ținute negre și au arătat senzațional. Alături de ele au fost și Şerban Huidu şi Codruţ Kegheş alias Dezbrăcatu.  

Ioana Petric, Gabriela Marin și Alexandra Elena Gherase, la Premiile TVmania 2023

Andreea Mantea 

Andreea Mantea a arătat elegant într-un costum negru. Ea și-a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei mari, iar părul l-a purtat coc. 

Cele mai superbe ținute de la Premiile TVmania 2023 (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 17

Denise Rifai 

Asemenea colegei sale de la Kanal D și așa cum telespectatorii o știu din emisiunea „40 de întrebări”, Denise Rifai a venit la gala Premiile TVmania 2023 tot într-un costum negru, elegant.

Cele mai superbe ținute de la Premiile TVmania 2023 (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 17

Anisia Gafton 

Anisia Gafton a ieșit în evidență printr-o ținută de culoare magenta, într-o seară în care negrul a predominat. Vedeta a îmbrăcat o rochie scurtă, decupată pe un umăr, care i-a scos în evidență silueta.  

Anisia Gafton, la Premiile TVmania 2023

Corina Caragea, Andreea Esca, Iulia Pârlea și Cosmin Stan 

Echipa de la știrile Pro TV a fost prezentă la gala Premiilor TVmania 2023 într-o formulă mai restrânsă. Corina Caragea și Andreea Esca au atras atenția prin ținutele lor identice. Iulia a îmbrăcat o salopetă elegantă, de culoare verde, iar Cosmin Stan a arătat la fel de elegant lângă colegele sale.  

Cele mai superbe ținute de la Premiile TVmania 2023 (22)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 17

Virgil Ianțu, Pepe, Andi Moisescu și Cosmin Seleși 

Deși suntem obișnuiți ca doamnele și domnișoarele să atragă atenția tuturor prin ținutele lor, nici prezențele masculine ale serii nu s-au lăsat mai prejos. Virgil Ianțu, Pepe, Andi Moisescu și Cosmin Seleși au arătata cu toții elegant și au făcut o figură extrem de frumoasă.  

Cele mai superbe ținute de la Premiile TVmania 2023 (14)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  13 / 17

Denis Hanganu, Silviu Mircescu, George Ivașcu și Filip Alexandru Munteanu 

Denis Hanganu, Silviu Mircescu, George Ivașcu și Filip Munteanu, actorii din serialul „Clanul” au venit să ridice premiul pentru „Cel mai bun serial românesc”. Cu toții au urcat pe scenă îmbrăcați în ținute elegante, asortate fie cu pantofi sau adidași.  

Denis Hanganu, Silviu Mircescu, George Ivașcu și Filip Alexandru Munteanu, la Premiile TVmania 2023

Andra Marinescu, Oana Boghiu, Alexandru Gavrilescu, Cristina Joia 

Echipa „Visuri la cheie” a urcat pe scenă pentru a ridica premiul pentru „Cel mai bun reality-show cu oameni obișnuiți”. Andra și Cristina au optat pentru ținute negre, iar Oana a strălucit într-o rochie mov, lungă și mulată pe corp.  

Andra Marinescu, Oana Boghiu, Alexandru Gavrilescu, Cristina Joia, la Premiile TVmania 2023

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton