Homepage  / Vedete străine

Cele mai spectaculoase ținute de la MTV Video Music Awards 2023. Vedetele care au strălucit

Cele mai spectaculoase ținute de la MTV Video Music Awards 2023. Vedetele care au strălucit

de Roxana Mirea,

La MTV Video Music Awards, moda este la fel de puternică precum muzica - iar look-urile de pe covorul roșu din 2023 nu au făcut excepție. Pe 12 septembrie, celebritățile și-au făcut apariția la Prudential Center din New Jersey purtând tot felul de ținute, de la decupaje îndrăznețe la paiete orbitoare. 

Vedeți mai jos care au fost vedetele cel mai bine îmbrăcate de la ediția din acest an a Video Music Awards. 

Taylor Swift 

Artista cea mai nominalizată din acest an a fost mai exigentă decât de obicei pentru această seară, ajungând pe covorul roz într-o rochie asimetrică neagră Atelier Versace.  

O mulțime de lanțuri și diamante strălucitoare de la Anita Ko, Maria Tash și Joseph Saidian and Sons au sporit și mai mult factorul glam.  

Cântăreața a câștigat la nouă dintre cele 11 categorii la care a fost nominalizată. 

Selena Gomez 

Selena Gomez a fost superbă în această rochie stacojie, de la Oscar de la Renta. Rochia a fost decupată și decoltată și i-a pus în evidență silueta.  

Diamantele de la Giardini Segreti, inclusiv o pereche de cercei cu fluture, au completat look-ul.

Olivia Rodrigo 

În viața de zi cu zi, cântăreața tinde să îmbine piesele de inspirație punk cu cele mai elegante – dar când vine vorba de covorul roșu, ea arată cel mai bine în rochii simple și mulate pe corp, cum este aceasta. Olivia a îmbrăcat pentru evenimentul special o rochie de la Ludovic de Saint Sernin, lungă, argintie și cu spatele gol.  

Cardi B 

Cardi ar fi pregătită să repare orice coafură cu această rochie Dilara Findikoglu inspirată de armură, realizată din mii de agrafe de păr. (Imaginați-vă cât de grea trebuie să fie!)  

Kelsea Ballerini și Chase Stokes 

Vorbind de cupluri drăguțe, vedeta din „Outer Banks” și cântăreața s-au asortat de minune în ținute roșii de la Michael Kors și, respectiv, Mônot. Stokes a fost chiar suficient de amabil să poarte cămașa descheiată pentru ca iubita lui să nu fie singura cu un decolteu adânc. Asta da dragoste!  

Megan Thee Stallion 

În egală măsură sexy și sofisticată, rochia cu corset fără bretele a rapperiței de la Brandon Blackwood i s-a potrivit ca o mănușă. Cu siguranță, vedeta a tras privirile tuturor, având în vedere că rochia era una transparentă. Cireașa de pe tort au fost bijuteriile Jacob & Co.  

Shakira 

Shakira a strălucit precum aurul într-o rochie de la Atelier Versace, cu spatele gol. Ținuta i-a scos în evidență corpul bine sculptat. În plus, ea i-a adus pe fiii săi Milan și Sasha ca parteneri pentru seara cea mare, ambii băieți purtând treninguri Versace cu imprimeu baroc.  

Saweetie 

Cântăreața a atras toate privirile, în această ținută parcă inspirată de Wilma Flintstone. A îmbrăcat o rochie strălucitoare, de un roz pal, având în talie și în zona gâtului câte un… os.   

Måneskin 

Cei din trupa Måneskin au optat pentru ținute asortate, negre, de la Rick Owens. Desigur, apariția lor a fost clar una extravaganță și care a întors privirile tuturor.   

Emily Ratajkowski  

Emily Ratajkowski a îmbrăcat o rochie Jean Paul Gaultier de epocă colorată, care pare din alte vremuri, dar care era în totalitate a ei. 

Sursa Foto: Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton